Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Panarin zaznamenal druhý hetrik v NHL + video

Ruský útočník Artemij Panarin bol strojcom utorkového víťazstva Columbusu 5:3 nad New Yorkom Rangers. Strelil druhý hetrik v kariére a pridal asistenciu, aby si vyslúžil post prvej hviezdy duelu.

Dvadsaťšesťročný ľavý krídelník najskôr v strede zápasu zvyšoval náskok na 2:0. V 52. minúte strelil víťazný gól na 4:2 a hetrik zavŕšil dve sekundy pred koncom strelou do prázdnej brány. Prvý trojgólový zápis v NHL zaknihoval taktiež proti Rangers v Madison Square Garden – 17. februára 2016.

„Užívam si každý okamih sezóny. Máme tu skupinu mladých hráčov plných energie. Neviem, na koľko percent si užívam tento ročník, ale zatiaľ to ide dobre,“ povedal Panarin, ktorý pomohol tímu vyhrať deviaty zápas v sérii. V ôsmich dueloch kariéry proti Rangers strelil 10 gólov.

Panarin si rozšíril konto na 25 gólov a 68 bodov v 74 zápasoch sezóny. Ešte šesť gólov a deväť bodov mu chýba na vyrovnanie osobných rekordov. V 236 dueloch NHL nazbieral 219 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies