Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Pionk strelil prvý gól v NHL a vyrovnal klubový rekord

Americký obranca Neal Pionk sa v sobotu zapísal do histórie tímu New York Rangers. Okrem toho, že strelil prvý gól v NHL a pridal asistenciu pri výhre nad Buffalom (5:1), napodobnil klubovú legendu v dĺžke bodovej série.

Dvadsaťdvaročný rodák z Minnesoty sa stal treťou hviezdou duelu, v ktorom zvyšoval náskok tímu na 3:0 a asistoval pri štvrtom góle. Bodoval v siedmom zápase po sebe, čím vyrovnal klubový rekord obrancu nováčika. Stanovil ho Brian Leetch v sezóne 1988/89.

Pionk nazbieral v rámci bodovej šnúry deväť bodov (1+8), pričom v ostatných 12 dueloch ich získal 12 (1+11). Po 21 súbojoch jeho premiérového ročníka v NHL má na konte 14 bodov. S priemerom 0,6 bodu na zápas vedie všetkých obrancov nováčikov v lige.

„Nemohol som tomu uveriť, keď puk prešiel do brány. Ani si to neuvedomíte. Chalani vás objímajú, potom sa pozriete na svetelnú tabuľu, zhlboka sa nadýchnete a poviete si: ´Wau, naozaj som to dokázal´. Nikdy na to nezabudnem,“ povedal Pionk po zápase.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies