Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Juniori

V 2. kole si zahrá päť Slovákov, Roman je najproduktívnejší + série

Kým v OHL už bolo niekoľko dní „vymaľované“, v noci z utorka na stredu sa skončilo prvé kolo play-off aj v QMJHL a WHL. Ďalšie série vyraďovacích bojov CHL už pritom odštartujú v noci zo stredy na štvrtok.

OHL

Tak ako vlani, ani tento rok neprekvapili v prvom kole play-off OHL nenasadené tímy. Pozitívne to bolo aj zo slovenského hľadiska, pretože do druhého kola postúpili všetci traja útočníci spod Tatier. Dvaja, Adam Liška a Adam Ružička, sa dokonca stretnú v jednej sérii! Liška do nej vstúpi so ziskom troch asistencií, Ružička so ziskom dvoch asistencií. Obaja odohrali šesť zápasov. O jeden zápas menej odohral Marián Studenič, ktorý tiež len asistoval – dvakrát. Najproduktívnejším hráčom play-off je momentálne Logan Brown z Erie, ktorý nazbieral až 13 bodov (2+11).

Série 2. kola:
Západná konferencia
Sault Ste. Marie (1) – Owen Sound (4)
Kitchener (2) – Sarnia (3)
Východná konferencia
Hamilton (1) – Niagara (4)
Barrie (2) – Kingston (3)

QMJHL

V QMJHL sa z postupu do ďalšieho kola tešil obranca Michal Ivan, ktorý v šiestich zápasoch zaznamenal jednu asistenciu. Jeho tím narazí teraz na Sherbrooke, ktoré v sedemzápasovej sérii vyradilo Rouyn-Norandu. Za ňu hráva útočník Patrik Hrehorčák, ktorý zaregistroval dva góly a jednu asistenciu. V Quebecu dokopy vypadli až tri nasadené tímy, vrátane Rimouski a Quebecu. Najproduktívnejším hráčom play-off je Vitalij Abramov z Victoriaville, ktorý v piatich dueloch strelil šesť gólov a pridal päť asistencií.

Článok pokračuje pod reklamou

Série 2. kola:
Blainville-Boisbriand (1) – Moncton (14)
Acadie-Bathurst (2) – Sherbrooke (10)
Halifax (4) – Charlottetown (9)
Drummondville (5) – Victoriaville (6)

WHL

Vo WHL to bolo zo slovenského pohľadu najhoršie – z tria našich hráčov vypadli hneď dvaja. Z postupu sa tešil len Martin Faško-Rudáš, ktorý v piatich zápasoch zaznamenal gól a asistenciu. Jeho Everett teraz narazí na Portland, ktorý vyradil Spokane Miloša Fafráka. Ten v siedmich dueloch nebodoval. Miloš Roman, ktorého Vancouver absolvoval sedemzápasovú sériu s Victoriou, opustil play-off so ziskom troch gólov a troch asistencií ako najproduktívnejší Slovák. Dvaja hráči nazbierali v prvom kole 16 bodov za šesť gólov a desať asistencií. Brad Morrison z Lethbridge je prvý, lebo odohral o dva zápasy menej ako Matthew Phillips z Victorie.

Série 2. kola:
Západná konferencia
Moose Jaw (V1) – Swift Current (V2)
Lethbridge (C2) – Brandon (DK)
Východná konferencia
Everett (A1) – Portland (A2)
Victoria (B2) – Tri-City (DK)

OHL otvorí 2. kolo v stredu, QMJHL a WHL v piatok.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies