Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Biely a hlučný Winnipeg privíta nebojácnych Divochov. Rozhodnú skúsenosti?

Ešte pred troma dekádami vznikla v hlavnom meste provincie Manitoba tradícia, že na play-off NHL sa chodí v bielom. Na bielu a poriadne hlučnú kulisu sa môžeme tešiť aj v stredu, keď Winnipeg otvorí sériu proti Minnesote po najlepšej základnej časti v histórii.

Doteraz mal len jeden tréner súperovho mužstva príležitosť vychutnať si atmosféru play-off v MTS Center. Bol to Bruce Boudreau v roku 2015 ako tréner Anaheimu. Teraz sa tam vracia opäť, tentokrát na lavičke Minnesoty. A kým predtým bol favorizovaný jeho tím, teraz je situácia opačná. Napriek tomu Wild nevstúpia do duelu so strachom.

„Ani ten hluk nás nerozhodí,“ povedal Boudreau, ktorý zo vzájomných zápasov dobre pozná aj nebezpečenstvo domáceho mužstva. „Máte menej priestoru na chyby, pretože vás neustále napádajú. Nemôžete zvoľniť na 10 minút. Musíte hrať neustále naplno a správnym spôsobom, pretože majú dobrú jednu formáciu za druhou. Musíte si dať pozor na hráča A i hráča X z ich tímu.“

Ani Jets do série nepôjdu so strachom, ale z jednej veci musia mať aj oni rešpekt – súper má omnoho viac skúseností z play-off ako oni. Od príchodu do Winnipegu v roku 2011 bol tím v play-off len raz. Pred troma rokmi pritom jeho pobyt trval len štyri zápasy.

„Deň zápasu bude pre nás skutočne vzrušujúci, ale hokej sa nijako nemení. Bude síce rýchlejší a oba tímy si dajú viac pozor na všetky tie malé detaily, ale hra, ktorú chcete hrať, je tá istá, na ktorej ste pracovali 82 zápasov,“ poznamenal domáci tréner Paul Maurice, ktorý v roku 2002 doviedol do finále Carolinu.

Aké sú kurzy tímov na postup do druhého kola?
Winnipeg: 1,42 – Minnesota: 2,61 (kurzy Tipsport.sk)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies