Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Juniori

Tretie kolo CHL štartuje už dnes. V hre o tituly pokračujú štyria Slováci

V noci sme spoznali posledného postupujúceho v OHL, a tak už majú všetky tri ligy z CHL uzavreté 2. kolo play-off. To tretie, paradoxne, otvorí liga, ktorá to predošlé končila ako posledná. Už dnes je na programe prvý duel, a tak sa rýchlo pozrieme na predošlé kolo a na série, ktoré nás čakajú teraz.

OHL

V OHL bude šanca, že vo finále uvidíme Slováka na oboch stranách. To však najskôr budú musieť ich tímy postúpiť z konferenčných finálových zápolení. Na západe sa Kitchener stretne so Sault Ste. Marie a na východe Hamilton s Kingstonom. Rangers postúpili po šiestich zápasoch cez Sarniu, v drese ktorej sa so sezónou rozlúčil Adam Ružička. V 12 dueloch play-off neskóroval a nazbieral len tri asistencie, v sérii jednu. Adam Liška v sérii nebodoval, celkovo má na konte tiež len tri asistencie v 12 stretnutiach. Za Bulldogs, ktorí v piatich dueloch vyradili Niagaru, hráva Marián Studenič. Ten má na konte dva góly a štyri asistencie v 10 zápasoch. Proti Niagare mal bilanciu 2+2. Bodovanie OHL vedie Logan Brown s Kitcheneru, ktorý získal 21 bodov (3+18) v 12 zápasoch. Gabriel Vilardi z Kingstonu zaostáva len o bod.

Série 3. kola:
Západná konferencia
Sault Ste. Marie (1) – Kitchener (2)
Východná konferencia
Hamilton (1) – Kingston (3)

QMJHL

V semifinále QMJHL sa stretnú Blainville-Boisbriand s Charlottetownom, ktorý vyradil v štyroch zápasoch silný Halifax. V druhej sérii uvidíme aj Slováka, keď Acadie-Bathurst po hladkej štvorzápasovej sérii so Sherbrooke narazí na odhodlané Victoriaville. Obranca Michal Ivan si v celom play-off doteraz pripísal len jednu asistenciu v desiatich dueloch. V druhom kole nebodoval, ale nazbieral aspoň štyri plusové body. Na čele bodovania sa od zvyšku poľa oddelili spoluhráči z Blainville-Boisbriand, Drake Batherson s 18 bodmi (6+12) a Alexandre Alain so 17 bodmi (9+8). Obaja odohrali po deväť duelov.

Série 3. kola:
Blainville-Boisbriand (1) – Charlottetown (9)
Acadie-Bathurst (2) – Victoriaville (6)

WHL

Vo WHL Slovensko zastupoval v druhom kole už len útočník Martin Faško-Rudáš, ktorého Everett však pomerne hladko prekĺzol do tretieho kola – v piatich dueloch vyradil Portland. Vo finále Východnej konferencie narazí na Tri-City, kým v opačnej konferencii zabojujú o finále Swift Current a Lethbridge. Faško-Rudáš v druhom kole strelil dva góly a pridal asistenciu. Dokopy má na konte tri góly a dve asistencie po 10 dueloch. Najproduktívnejším hráčom play-off je Brad Morrison z Lethbridge, ktorý v 10 zápasoch strelil 12 gólov a pridal 17 asistencií. Na druhého Morgana Geekieho z Tri-City má päťbodový náskok.

Série 3. kola:
Západná konferencia
Swift Current (V2) – Lethbridge (C2)
Východná konferencia
Everett (A1) – Tri-City (DK)

OHL otvorí 3. kolo v stredu, QMJHL a WHL v piatok.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies