Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tortorella: Musíme byť lepší a myslieť agresívnejšie

Tím Columbus Blue Jackets sa po prvýkrát vo svojej histórii prebojoval do bojov o Stanleyho pohár dvakrát po sebe. Hlavný tréner John Tortorella preto zvyšuje nároky a tvrdí, že sa jeho mužstvo musí zlepšiť.

„Myslím si, že musíme upustiť od toho myslenia, že sme mladým tímom so skutočne dobrými skúsenosťami. Musíme začať myslieť tak, že sme tímom pre play-off a že keď dostaneme príležitosť, tak potrebujeme byť lepší,“ uviedol Tortorella.

Blue Jackets mali nádejný vstup do play-off, keď vyhrali prvé dva zápasy na ľade Washingtonu. Potom však prehrali štyrikrát po sebe a mali po sezóne. V základnej časti skončili s bilanciou 45-30-7 na štvrtom mieste Metropolitnej divízie.

„Myslím si, že sme na dobrom mieste. Môžeme sa zlepšiť? Určite. A aj sa zlepšíme. Pozrieme sa na každú príležitosť, ktorú na to budeme mať. O tom niet pochýb. Ako povedal John, štandardom musí byť, že sa každý rok dostaneme do play-off. Budeme sa zlepšovať. Budeme vyhrávať sériu, potom dve, tri a dúfajme, že sa dostaneme do finále. To je cieľom. Chceme vyhrať Stanleyho pohár,“ doplnil generálny manažér Jarmo Kekäläinen.

Tím z Ohia ešte sériu play-off nevyhral. Tento rok sa aspoň o kúsok zlepšil, keď v prvom kole odohral šesť zápasov. Vlani ho Pittsburgh vyradil po piatich. To však nie je žiaden dôvod na spokojnosť.

„Budeme hovoriť o tom, ako sme urobili pokroky, ale odohrali sme šesť zápasov a skončili sme. Od toho myslenia chcem upustiť. Chcem, aby sme boli v myslení agresívnejší a očakávam, že sa nebudeme uspokojovať. Potrebujeme zmeniť myslenie. Musíme veriť, že patríme do play-off a nepôjde nám o to len sa doň dostať,“ dodal Tortorella.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies