Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Predators chcú opäť vyrovnať stav série a vedia, čo musia urobiť

Tím Nashville Predators prehajdákal v predošlom zápase trojgólové vedenie, a tak teraz v sérii proti Jets prehráva 1:2 na zápasy. Štvrtý zápas sa odohrá opäť vo Winnipegu vo štvrtok a zverenci Petera Laviolettea vedia, čo v ňom musia urobiť.

Aby sa minuloročný finalista nevracal domov bojovať o prežitie, bude musieť v Bell MTS Centre bezpodmienečne vyhrať. Aký je recept na úspech? Vyvarovať sa tomu, čo ich potopilo naposledy – nedisciplinovanej hre a vylúčeniam.

„Hrá sa o veľa a nemôžete umožniť, aby vás ovplyvňovala frustrácia,“ povedal kapitán Roman Josi. „Ako sa som už povedal, ich presilovka je extrémne nebezpečná. Nemôžeme ju riskovať. Musíme zostať pokojní. Na oboch stranách je veľa emócií a my s nimi musíme narábať s rozumom.“

Vylúčenia boli pre Predators problémom v celej sezóne – s 299 odohranými oslabeniami boli tretí v celej NHL. V play-off hrali doteraz v oslabení 29-krát.

Článok pokračuje pod reklamou

„Prisahám, že toto nie je prvá konverzácia, ktorú sme o tomto mali s naším mužstvom. V poslednom zápase sme dokázali vydrieť nerozhodný stav 4:4 a potom sme neustále chodili na trestnú lavicu,“ poznamenal Laviolette.

Predators recept poznajú a už je to len o tom, či ho vo štvrtok dodržia. Skúsenosti na to majú. Útočník Ryan Johansen verí, že práve tie im v tejto situácii pomôžu.

„Nie je nič, čo by sme už nezažili. Naším cieľom je teraz vyhrať najbližší zápas a potom to bude o tom, kto bude najlepší z troch zápasov, z ktorých dva hráme doma. Zajtra budeme mať veľkú príležitosť vyhrať veľmi dôležitý zápas. Musíme mať opäť skvelý štart a s vedením hrať lepšie,“ skonštatoval.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies