Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kessel odohral celú sezónu zranený. Bude potrebovať operáciu?

Generálny manažér tímu Pittsburgh Penguins Jim Rutherford v stredu informoval, že sa útočník Phil Kessel vyrovnával so zraneniami počas celej sezóny napriek tomu, že odohral všetkých 82 zápasov základnej časti i 12 duelov play-off.

Kessel po prvýkrát v kariére mal priemer nad bod na zápas, keď v 82 dueloch nazbieral 92 bodov. Strelil aj 34 gólov. V play-off však zaznamenal len deväť bodov a strelil len jeden gól. Obmedzili ho zranenia.

„Vyrovnával sa s nimi celý rok. Odohral napriek zraneniam celú základnú časť. Viem, že ho niektoré nakoniec dobehli. Nič si však nevyžiada operáciu,“ poznamenal Rutherford.

Tridsaťročný Američan má za sebou tretiu sezónu v drese Penguins. Do konca aktuálneho kontraktu, ktorý podpísal ešte ako hráč Toronta v roku 2013, mu zostávajú štyri roky.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies