Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tatara teší počasie i úspechy Rytierov. Trochu ho však hnevá, že nehráva

Hokejové počasie to veru nie je. Slovenský útočník Tomáš Tatar chodí v týchto dňoch na tréningy v dni, keď v Las Vegas nameriate takmer 40 stupňov Celzia. Nálada však je v tomto púštnom meste stále pomerne hokejová.

Okrem pekného počasia si totiž môžu obyvatelia vychutnávať aj skvelú jazdu miestnych Golden Knights. Každý zápas v T-Mobile Aréne je vypredaný a eufória v play-off len rástla. Dokonca sa začína mesto označovať ako „Hokejové mesto západu“.

„Je to tu tak trochu šialené,“ povedal Tatar pre The Detroit News. „Celé mesto stojí za nami. Každý o tom hovorí v rádiu. Každý je nadšený. Je to akoby ste boli súčasťou hokejového boomu. Je to veľmi zábavné. Je úžasne byť v play-off tu a s touto skupinou hráčov.“

Pre niekdajšieho útočníka Detroitu, ktorý je súčasťou Vegas posledné tri mesiace, nie je v Las Vegas všetko až také perfektné. Z posledných jedenástich zápasov presedel na tribúne sedem. V štyroch, ktoré odohral, nebodoval.

Článok pokračuje pod reklamou

„Niekedy to trochu človeka hnevá. Momentálne je to však všetko o víťazení a o tom, aby ste robili všetko preto, aby tím vyhrával. Ja chcem vyhrávať. Niekedy to štve, ale musíte tím podporovať a vytvárať dobré prostredie,“ poznamenal.

Tatar povedal, že rozumie, prečo sa tréner Gerard Gallant prikláňa k zostave obsadenej hráčmi, ktorých pozná od začiatku ročníka. Na tréningoch sa snaží zostať pripravený a stále si trochu aj zvyká na nový tím. Ešte nie je stopercentne aklimatizovaný. Spoluhráči sa mu však snažia pomôcť.

„Chalani sú skvelí. Nebolo ľahké po prvýkrát sa stať súčasťou výmeny, ale v tejto kabíne je veľa skvelých chalanov. Poznal som viacerých z nich zo Svetového pohára a aj z ligy. Nosek je môj bývalý spoluhráč a hovorí po česky. Z tohto pohľadu sú tu na mňa dobrí,“ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies