Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Jágr sa v budúcej sezóne zrejme do NHL nevráti

Ak by sa český útočník Jaromír Jágr rozhodol vrátiť do NHL, bola by to jeho okrúhla 30. sezóna v kanadsko-americkej lige. Vyzerá to však tak, že sa v ročníku 2018/19 jeho návrat realitou nestane.

Štyridsaťšesťročný rodák z Kladna povedal, že plánuje stráviť budúcu sezónu v drese jeho tímu HC Rytíři Kladno a pomôcť mu k návratu do Českej extraligy, o ktorý do poslednej chvíle bojoval aj v tomto roku.

Jágr ako majiteľ tímu nedávno vybral nových trénerov a pri opisovaní nového mužstva prezradil aj to, aká bude jeho pozícia v budúcej sezóne. „Ja sa v kabíne vrátim do úlohy hráča,“ poznamenal pre iDnes.

Druhý najproduktívnejší hráč histórie NHL hľadal pred touto sezónou dlho svoje pôsobisko a nakoniec sa dohodol na spolupráci s Calgary. Jeho pôsobenie však nedopadlo najlepšie, obmedzovalo ho zranenie kolena a nakoniec ho koncom januára po vzájomnej dohode ukončil.

Jágr odohral za Flames 22 zápasov, v ktorých zaznamenal jeden gól a šesť asistencií. V kariére odohral 1733 zápasov, v ktorých nazbieral 1921 bodov a strelil 766 gólov. Viac bodov nazbieral len Wayne Gretzky, viac gólov strelili len Gretzky a Gordie Howe.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies