Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Fleury si play-off užíva a je to vidno. Prinesie dnes Vegas postupový mečbal?

Jedným z hlavných dôvodov, prečo je tím Vegas Golden Knights v play-off tak ďaleko, je brankár Marc-Andre Fleury. Ten potvrdzuje, že keď je uvoľnený, tak to proti nemu nemajú ľahké ani veľké ofenzívne hrozby súpera.

Fleury má talent, o tom niet pochýb. V minulosti sa spochybňovala jeho mentálna stránka. V tohtoročnom play-off však nemôže byť pochýb ani o tom, že si hranie jednoducho užíva a chytá uvoľnený. Chytá skvelo a neustále má na tvári úsmev.

„Niektorí hráči hovoria, že si to užívajú, ale v skutočnosti tomu tak nie je. Skrývajú to. Na ňom môžete úprimne vidieť, že si to užíva. Jednoducho len hrá. Ak musí skočiť, aby urobil zákrok, tak to urobí,“ povedal niekdajší brankár Chris Osgood.

Fleury v minulosti chytával za jeden z top tímov ligy, Pittsburgh Penguins. V rokoch, v ktorých čelil tlaku a v ktorých získal aj tri Stanleyho poháre, sa naučil, ako využiť myseľ a prístup vo svoj prospech. V novom prostredí sa cíti ako ryba vo vode a dôkazom je aj jeho 94,5% úspešnosť zákrokov.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím si, že som sa toho trochu za tie roky naučil. Naučil som sa, že chytám lepšie, keď som uvoľnený, keď sa usmievam a keď si užívam zábavu. Taktiež, vyhrávame, takže je to omnoho ľahšie ako keby ste prehrávali. Momentálne zažívam dobré časy. Dúfajme, že budú trvať ešte o niečo dlhšie,“ prezradil Fleury.

Golden Knights sa budú aj v piatok spoliehať na to, že ich tridsaťtriročný Kanaďan podrží. Bude to potrebné, pretože Winnipeg dá všetko do toho, aby pred návratom domov vyrovnal stav série.

Ak si však Fleury zachová svoj pokoj a dobrú náladu, mohlo by sa do Kanady ísť za stavu 3:1 pre nováčika súťaže. V Pittsburghu medzitým môžu sledovať, kam to až ich bývalá jednotka dotiahne.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies