Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Stamkos je odhodlaný ukončiť sériu proti Capitals. Túži po Pohári

Hviezdny útočník Steven Stamkos vie, že by už podobná príležitosť v jeho kariére prísť nemusela. Preto urobí všetko preto, aby Tampa Bay úspešne zakončila sériu proti Washingtonu a postúpila po druhýkrát v jeho ére do finále Stanleyho pohára.

„Musíte sa na to pozerať takto: Je toto vaša posledná príležitosť? Pretože príležitosti ako je táto sú vzácne a neprichádzajú tak často. Po tých zraneniach, ktoré som si prežil, mám nový pohľad na moju kariéru a na príležitosť hrať v tíme takéhoto kalibru. Nikdy neviete. Potrebujete, aby išlo vo váš prospech veľa vecí, aby ste sa dostali v play-off tam, kde sme my teraz,“ skonštatoval Stamkos.

Lightning sú teraz vo finále Východnej konferencie. Lightning majú teraz v rukách postupový mečbal. Ak v pondelok porazia Capitals štvrtýkrát po sebe, dostanú sa až do veľkého finále, v ktorom na nich už čaká nováčik Vegas Golden Knights.

Stamkos sa už raz do finále dostal. Písal sa vtedy rok 2015 a skončilo to sklamaním po šesťzápasovej porážke s Chicagom. Dvadsaťosemročný Kanaďan vie, ako chutí taká prehra a opakovať ju už nechce. Najmä, keď v poslednom zápase trafil v prvej tretine tyčku.

Článok pokračuje pod reklamou

„Stále si pamätám ten zvuk. Nezabudnem na nič,“ priznal.

Hviezdny útočník bol v roku 2016 potenciálnym neobmedzeným voľným hráčom, po ktorom poškuľovalo viacero tímov. Najviac ho však skúšal získať tím na vzostupe, Toronto Maple Leafs. On sa však nakoniec rozhodol podpísať novú osemročnú zmluvu s Tampou Bay. Veril totiž, že s ňou bude mať ešte šancu na zisk Pohára.

„Vidíte to jadro hráčov, vidíte tie schopnosti mužstva a vidíte, aké špeciálne to môže byť. Chcete byť toho súčasťou. Ja som to tu videl. Vedel som, že tu máme veľkú šancu. A práve teraz sme na našej ceste. Nikdy neviete, či to nebude vaša posledná príležitosť. A ak by bola, tak ju radšej chcete využiť,“ dodal Stamkos.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies