Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

AHL

Finále AHL: Marinčin pomohol gólom k historicky prvej výhre Marlies vo finále + video

Prvý zápas finále AHL máme za sebou a radosť v ňom mali domáci hráči Toronta, ktorí aj vďaka slovenskému obrancovi Martinovi Marinčinovi zdolali Texas pomerom 6:5.

Finále Calderovho pohára

Zápas č. 1
1
2
3
Stav série
Toronto Marlies
1
2
3
6
•••
Texas Stars
2
2
1
5
••••
Góly:
1. tretina
06:19 TEX Travis Morin (5) (McKenzie, Dowling) (PP)
08:32 TOR Justin Holl (2)
12:46 TEX Curtis McKenzie (7) (Regner, McKenna) (PP)
2. tretina
10:57 TOR Frederik Gauthier (2) (Greening)
11:25 TEX Austin Fyten (2) (Mangene, Heatherington)
17:48 TEX Travis Morin (6) (Dowling)
19:45 TOR Chris Mueller (3) (Smith, Timashov)
3. tretina
02:46 TOR Mason Marchment (4) (Greening, LoVerde)
04:55 TOR Martin Marinčin (1) (Timashov, Mueller)
06:10 TEX Justin Dowling (3) (Morin, Nyberg)
10:03 TOR Trevor Moore (5) (Mueller, Rosen) (PP)

Trevor Moore strelil v presilovke víťazný gól desať minút pred koncom tretej tretiny a Toronto sa ujalo vedenia vo finále Calderovho pohára, keď porazilo Texas 6:5. Marlies v stretnutí prehrávali 0:1, 1:2 i 2:4, ale nakoniec vyhrali desiaty zápas po sebe (ligový rekord je 12) a vôbec prvý vo finále v klubovej histórii. Chris Mueller zaznamenal gól a dve asistencie, do čierneho sa trafili aj Justin Holl, Frederik Gauthier, Mason Marchment a slovenský bek Martin Marinčin, ktorý prvýkrát v zápase poslal Marlies do vedenia. Pripísal si aj jeden mínusový bod a dve strely na bránu. Jeho spoluhráč v bránkovisku, Garret Sparks, urobil 32 zákrokov. Prekonali ho dvakrát trojbodový Travis Morin a raz Curtis McKenzie, Austin Fyten a Justin Dowling. Mike McKenna opustil duel s 28 zákrokmi. Duel sledovalo 8 127 divákov, čo bola druhá najvyššia návštevnosť v Ricoh Coliseum.

Zápas číslo dva sa odohrá už v nedeľu, opäť v Toronte.

  Garret Sparks
Mike McKenna
 
32:37 22/24 28:34 33/36

Hviezdy duelu: 1. Ch. Mueller (TOR), 2. C. Greening (TOR), 3. T. Morin (TEX)

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies