Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Chayka urobí všetko preto, aby udržal Ekman-Larssona v Arizone

Jozef Struhár  
03.06.2018

Generálny manažér tímu Arizona Coyotes John Chayka povedal, že urobí všetko preto, aby s jeho tímom podpísal obranca Oliver Ekman-Larsson dlhodobý kontrakt.

„Som veľmi otvorený v tom, že sme ochotní urobiť čokoľvek budeme môcť, aby sme ho priviedli naspäť. Myslíme si, že je to fantastický obranca, skvelý hráč a skvelá osoba,“ povedal Chayka.

Ekman-Larsson oslávi v júli 27. narodeniny a vo svojej šesťročnej zmluve v hodnote 33 miliónov dolárov má platný ešte jeden rok. V budúcom roku by sa však mohol stať neobmedzeným voľným hráčom, a tak by s ním tím chcel podpísať zmluvu už cez toto leto. Ideálne osemročnú.

Chayka tvrdí, že rozumie, prečo by Ekman-Larsson mohol byť čoraz netrpezlivejší s nedostatkom úspechov Coyotes a zdôrazňuje, že okolo hviezdneho obrancu chce vybudovať tím, ktorý bude konkurencieschopný aj v play-off.

„Zažil ťažké časy a cítime, že ho môžeme obklopiť najlepšími ľuďmi a najlepšími hráčmi tak, že bude schopný ukázať to, čoho je schopný. Skutočne veríme v neho a v to, čo dokáže prinášať nášmu tímu. Chceme ho okolo neho stavať a chceme vytvoriť mužstvo, ktoré si zaslúži,“ poznamenal Chayka.

Generálny manažér tiež prezradil, že momentálne neprijíma ponuky na výmenu Ekman-Larssona: „Momentálne sa koncentrujeme len na podpis zmluvy. Cítime, že sme mali niekoľko dobrých diskusií. Je veľkou súčasťou toho, čo tu robíme. Momentálne sa koncentrujem na zmluvu.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies