Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Golden Knights veria, že nemožné je stále možné

Tím Vegas Golden Knights sa ocitol v ťažkej situácii. Vo finálovej sérii proti Washingtonu prehráva 1:3 na zápasy a už vo štvrtok sa preň môže sezóna skončiť. Nováčik NHL však verí, že ešte šancu na zisk Stanleyho pohára stále má.

„V tejto sezóne sme dokázali veci, ktoré nikto predtým nedokázal. Takto k tomu pristupujeme,“ povedal útočník Jonathan Marchessault.

Tím z púštnej Nevady nemal byť úspešný. Nemal sa dostať do play-off a už vôbec nie do jeho finále. Aj preto pred otváracím zápasom žiarilo na ľade „Vitajte v nemožnom.“ Nový tím v tejto sezóne už toľkokrát poprel očakávania, že sa nemieni vzdávať nádejí ani za nepriaznivého stavu vo finálovej sérii.

„Sme späť, kde sme už boli. Nikto nám neverí. Musíme si teda veriť my navzájom, veriť sami v seba. Musíte vedieť, že to dokážete,“ poznamenal útočník Alex Tuch.

Článok pokračuje pod reklamou

Je veľa dôvodov, prečo by Vegas za daného stavu nemalo uspieť. Musia vyhrať tri zápasy po sebe po tom, čo tri po sebe prehrali. Navyše, len jeden tím v histórii dokázal vo finále zvrátiť stav 1:3 na zápasy – v roku 1942 to dokázalo Toronto.

Zvrat je síce nepravdepodobný, ale v očiach Golden Knights nie je nemožný. Práve Capitals sú posledným tímom, ktorý v play-off premárnil vedenie 3:1. Stalo sa tak v roku 2015. „Rytieri“ zároveň už dokázali v play-off dvakrát ťahať štvorzápasové víťazné série v jednej sérii – proti Kings a Jets.

„Ukazuje vám to, že to môžete dokázať. Dokázali sme to proti dobrým tímom. Musíme hrať našu hru, mať trochu šťastia a neustále pracovať tvrdo. Dúfajme, že sa nám to podarí zvrátiť,“ skonštatoval tréner Gerard Gallant.

Vegas myslí len na najbližší zápas, ktorý musí bezpodmienečne vyhrať. Potom už len bude musieť tento prístup dvakrát zopakovať. Tlak vo štvrtok bude aj na strane Washingtonu a každým predĺžením série bude len narastať.

„Myslím si, že už sme dokázali množstvu ľudí, že sa mýlili. Sme skutočne vytrvalé mužstvo. Aj keď sme narazili na prekážky, dokázali sme ich prekonať a boli sme ešte silnejší. Boli sme už schopný v sérii vyhrať tri zápasy po sebe. Dokonca to boli štyri a dvakrát. Myslím si, že to môžeme dokázať aj proti Washingtonu“ dodal Tuch.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies