Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

AHL

Finále AHL: Marinčinovo Toronto získalo majstrovský mečbal + video

V sobotu sa v texaskom Cedar Parku odohral dôležitý piaty zápas finále AHL. Tímom, ktorý sa nakoniec priblížil ku Calderovmu poháru na rozdiel jedinej výhry, sa stalo Toronto, ktoré uspelo 6:2.

Finále Calderovho pohára

Zápas č. 5
1
2
3
Stav série
Texas Stars
0
1
1
2
••••
Toronto Marlies
2
3
1
6
•••
Góly:
1. tretina
01:32 TOR Andreas Johnsson (8)
02:19 TOR Trevor Moore (6) (Brooks, Marchment)
2. tretina
04:06 TEX Gavin Bayreuther (3) (Hintz, Flynn)
07:43 TOR Colin Greening (4) (Mueller, Liljegren)
08:45 TOR Calle Rosen (3) (Johnsson, Grundstrom)
17:07 TOR Calle Rosen (4)
3. tretina
11:07 TOR Carl Grundstrom (7) (Aaltonen, Johnsson)
11:22 TEX Sheldon Dries (9) (Elie, Mangene)

Toronto ešte v play-off ani raz v sérii neprehrávalo a nič sa nezmenilo ani v sobotu. Marlies delí jedno víťazstvo od majstrovského titulu vďaka najhladšej výhre v doterajšom priebehu finálovej série. Calle Rosen k nej prispel dvoma gólmi, Andreas Johnsson gólom a dvoma asistenciami a Garret Sparks 23 zákrokmi. Strelecky sa presadili aj Trevor Moore, Colin Greening a Carl Grundstrom. Slovenský obranca Martin Marinčin nebodoval, ale pripísal si jeden plusový bod a dve strely na bránu. Texas prehrával 0:2, keď skóroval Gavin Bayreuther. Po dvoch tretinách však vedenie hostí bolo už štvorgólové. Stars zareagovali aj striedaním brankára - Mike McKenna inkasoval päť gólov z 22 striel a Landon Bow následne jeden z ôsmich. V tretej tretine pridal druhý gól domácich Sheldon Dries.

Zápas číslo šesť sa odohrá v utorok v kanadskom Toronte.

  Mike McKenna
Garret Sparks
 
40:00 17/22 60:00 23/25
  Landon Bow
Calvin Pickard
 
20:00 7/8 - -

Hviezdy duelu: 1. A. Johnsson (TOR), 2. C. Rosen (TOR), 3. G. Bayreuther (TEX)

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies