Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Canucks dúfajú, že im na drafte zostane kvalitný obranca

Tím Vancouver Canucks by sa chcel zlepšiť v defenzíve a chcel by to dosiahnuť aj pomocou mladých talentov podobne ako to bolo v prípade ofenzívy.

Canucks budú mať na vstupnom drafte k dispozícii celkovú voľbu číslo sedem. Generálny manažér Jim Benning dúfa, že si z nej bude môcť vybrať kvalitného hráča, ideálne obrancu.

Po Rasmusovi Dahlinovi by mohli byť k dispozícii obrancovia Noah Dobson z Acadie-Bathurst (QMJHL), Quintin Hughes z Michiganskej univerzity či Evand Bouchard z Londonu (OHL).

Pred Vancouverom vyberie hráčov šesť tímov. Benning povedal, že ak by mu nezostal dostatočne kvalitný obranca, je možné, že by nakoniec uprednostnil útočníka.

Článok pokračuje pod reklamou

„Chceme draftovať najlepšieho hráča. V perfektnom svete by sme boli radi, ak by to bol na siedmej pozícii obranca. V útoku máme veľkú hĺbku. V posledných rokoch sme draftovali veľa útočníkov. Cítime, že nám rastú skutočne dobrí útočníci. Bolo by perfektným scenárom, ak by nám ako najlepší dostupný hráč zostal obranca,“ poznamenal pre ligový web.

„Je niekoľko tímov, ktoré budú draftovať pred nami. Záležať bude teda na tom, čo si oni vyberú, či najlepšieho hráča alebo hráča, ktorý naplní ich potrebu. Sú prognózy, ako by mohla vyzerať prvá päťka. Niektoré tímy by však mohli z ničoho nič vyberať hráčov pre svoju potrebu a vziať tak viac obrancov, hoci by v tej skupine piatich inak neboli. Na siedmej pozícii sme však na dobrom mieste. Získame hráča, ktorý sa nám bude páčiť. “

Benning tiež nevylúčil, že by zvážil výmenu svojej draftovej voľby. Nevie však, či by získal lepšiu voľbu. Ak by bolo k dispozícii priamo na drafte ešte viacero hráčov, ktorí by Canucks vyhovovali, možno by urobili aj výmenu, pri ktorej by v poradí o niečo klesli.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies