Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 04.
kurzy
02:00info
STL
CHI
02:30info
EDM
VGK
NHL live
04:30info
VAN
ARI
11. 04.
kurzy
01:00info
BUF
WSH
01:30info
FLA
CBJ
01:00info
NYR
PHI
01:00info
PIT
DET
NHL live
01:00info
TBL
OTT
01:00info
TOR
NJD
01:30info
NYI
MTL
02:00info
DAL
WPG
04:00info
SEA
SJS
04:30info
LAK
CGY
NHL live
«

Slováci v NHL

Nedraftovali ich, ale šancu im dajú: Slovenskí obrancovia mieria do kempov tímov NHL

Do tímu NHL sa dá preraziť aj bez toho, aby ste boli draftovaní. Chce to možno trochu viac driny, ale cesta môže viesť aj cez kempy jednotlivých tímov. Dvaja slovenskí obrancovia budú dúfať, že to bude aj ich prípad.

Michal Ivan a Martin Bodák patrili medzi hráčov, ktorí mohli byť draftovaní, ale nakoniec si ich nikto z 31 klubov NHL v sobotu nevybral. Obaja však skúsia zaujať dva tímy zo Západnej konferencie.

Bodák by sa mal pripojiť už čoskoro do rozvojového kempu posledného finalistu, tímu Vegas Golden Knights. Ivan medzitým dostal pozvánku do rozvojového kempu Los Angeles Kings.

Devätnásťročný Bodák neuspel na dvoch draftoch po sebe a za sebou má prvú sezónu v zámorí. V drese Kootenay z WHL odohral 59 duelov so ziskom 31 bodov (7+24).

O rok mladší Ivan sa stal držiteľom Memorial Cupu. Inak odohral za Acadie-Bathurst 48 zápasov QMJHL, v ktorých zaznamenal 17 bodov (3+14).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Matthews vytvoril rekord tejto éry: Veľká časť, hovorí o prekonaní Ovečkina Ovečkin opäť skóroval. Prekonal rekord NHL! + video Zlý spánok, skvelý večer: Opäť niečo? Nie je to o rekordoch, tvrdí chorý Slafkovský po hetriku Mešár viacbodový, rozhodlo sa o osude všetkých štyroch Slovákov! + video Jack Hughes má po sezóne. Musí ísť na operáciu McDavida sužuje pred koncom základnej časti zranenieHetrik Slafkovského, asistencie obrancov. Definitíva u Nemca, Wright rozhodol zápas Zveľadil si rekord: Fehérváry mal prsty v extra dôležitej výhre! Šance na play-off vzrástli + videoCanadiens podpísal zmluvu s mladším Xhekajom. Hurricanes s Fínom Juraj Slafkovský žiaril ako nikdy predtým: Strelil svoj prvý hetrik v NHL! + videoVideo: Bitky z 9. apríla 2024 (3) AHL: Rockford zdolal v jedinom zápase včera Wild Bývalý skaut: Aj Slafkovský, aj Wright boli rozvíjaní správne Montrealu sa nečakane vracia do akcie bývalý Slafkovského center. Xhekaj končíDnes sa môže rozhodnúť o osude až štyroch Slovákov, vrátane Mešára Rangers sa blížia k Prezidentskej trofeji. Ak by play-off začalo dnes, série by boli takéto Zaokrúhli to? Šimon Nemec ešte môže vyrovnať majstra sveta Pekarčík a Urban zažiarili, veľký boj Slovákov o poslednú miestenku v play-off!Napínavý boj pokračuje: Predbehne McDavid nakoniec MacKinnona s Kučerovom?Ak by NHL udeľovala trofej ako NBA, Juraj Slafkovský by bol v hre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies