Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Chicago hľadá brankára. V hre sú Ward, Bernier i Hutton

Tím Chicago Blackhawks by chcel do svojho bránkoviska pridať skúseného a overeného brankára, ktorý by slúžil ako poistka v prípade, že by Corey Crawford nebol schopný chytať. S klubom z „veterného mesta“ sa spája pár zaujímavých mien.

Blackhawks si nie sú istí stavom Crawforda, ktorý vynechal posledných 47 zápasov sezóny pre zranenie hornej časti tela, pod ktorým sa skrýval otras mozgu. Doteraz ešte nekorčuľoval, no tréner Joel Quenneville nedávno povedal, že by mal byť pripravený vstúpiť do tréningového kempu.

Chicago v minulej sezóne točilo počas absencie Crawforda v bráne Antona Forsberga, Jeffa Glassa a J-F Berubeho, ktorého v stredu vymenilo do Columbusu. Podľa The Athletic už prejavilo záujem o Cama Warda, Jonathana Berniera a Cartera Huttona.

Tridsaťštyriročný Ward strávil celú kariéru v Caroline a vlani mal bilanciu 23-14-4 s 90,6% úspešnosťou zákrokov, priemerom 2,73 inkasovaného gólu na zápas a dvoma čistými kontami.

O dva roky mladší Hutton odchytal v minulej sezóne 32 zápasov za St. Louis, v ktorých mal 93,1% úspešnosť zákrokov – najlepšiu medzi brankármi s minimálne 20 odchytanými duelmi. Medzi nimi mal aj nalepší priemer inkasovaných gólov na zápas – 2,09.

Dvadsaťdeväťročný Bernier odchytal 37 zápasov za Colorado, v ktorých mal 91,3% úspešnosť zákrokov a priemer 2,85 inkasovaného gólu na zápas. V play-off kryl len 88,3 % striel a v štyroch dueloch inkasoval v priemere 3,87 gólu na zápas.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies