Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Rangers si upísali mladého obrancu na ďalších šesť rokov

Tím New York Rangers v sobotu informoval, že sa dohodol na novej šesťročnej zmluve s obrancom Bradym Skjeiom, ktorý bol obmedzeným voľným hráčom.


Dvadsaťštyriročný Američan zarobí v priemere 5,25 milióna dolárov ročne, teda dokopy 31,5 milióna. Doposiaľ pritom poberal iba 925 000 dolárov v rámci trojročného vstupného kontraktu. Po vypršaní toho súčasného už bude neobmedzeným voľným hráčom.

Zaujímavé je, že väčšinu spomínaných peňazí dostane Skjei vo forme základného platu. Ten tvorí až 28,5 milióna dolárov, pričom v prvom roku dostane 4,7 milióna, v druhom a štvrtom po 4,4, v treťom 4,2 a v posledných dvoch po 5,4 milióna. Podpisový bonus sú len 3 milióny, ktoré získa po tretinách v prvom, druhom a štvrtom roku zmluvy.

Skjei absolvoval v minulej sezóne ako jediný hráč Rangers všetkých 82 zápasov, v ktorých strelil štyri góly a pridal 21 asistencií. Bol najlepším obrancom tímu s 18 bodmi pri rovnovážnom počte hráčov na ľade a tretím najvyťaženejším hráčom s priemerným časom 21 minút na zápas.

Článok pokračuje pod reklamou

Rodáka z Lakeville draftoval tím z Manhattanu v roku 2012 z 28. miesta. Odvtedy zaň v NHL odohral 169 duelov základnej časti so ziskom 64 bodov a 85 trestných minút. V 17 stretnutiach play-off nazbieral sedem bodov za štyri góly a tri asistencie.

Niekdajší majster sveta hráčov do 18 rokov a šampión NCAA pred rokom vyrovnal klubový nováčikovský rekord obrancu so štyrmi gólmi v jednom play-off. Po základnej časti s 39 bodmi v 80 dueloch ho zvolili do All-Star tímu nováčikov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies