Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Najlepší obmedzení voľní hráči, ktorí stále čakajú na zmluvu

Všetky arbitrážne prípady boli už vyriešené a v súčasnosti sú v NHL ešte takmer dve desiatky hokejistov, ktorí čakajú na novú zmluvu so štatútom obmedzených voľných hráčov. My sa pozrieme na tých najlepších z nich.

William Nylander, Toronto

Generálny manažér Kyle Dubas ubezpečil fanúšikov tímu, že dokáže aj po príchode Johna Tavaresa podpísať zmluvu so všetkými troma hviezdnymi mladíkmi, Matthewsom, Marnerom a Nylanderom. Posledný menovaný má za sebou dve 61-bodové sezóny. A hoci z tria len on je bez zmluvy a Maple Leafs majú dosť miesta pod stropom, Dubas musí myslieť aj na budúce kontrakty Matthewsa a Marnera. Nylander by preferoval dlhý kontrakt. Aký nakoniec bude, nám ukáže až čas.

Noah Hanifin, Calgary

Dvadsaťjedenročný obranca prišiel do Calgary z Caroliny ako dlhodobá a lepšia náhrada za Dougieho Hamiltona. Generálny manažér Brad Treliving povedal, že Hanifin je z príchodu do Calgary nadšený a že nevidí žiadne problémy v rokovaniach o novej zmluve. Tá stále nie je realitou. Koncom júla však Treliving hovoril o pokrokoch v rokovaniach. Po vykúpení Troya Brouwera by platový strop nemal byť až takým významným faktorom.

Sam Reinhart, Buffalo

Reinhart sa každou sezónou zlepšoval, a hoci sa občasne jeho meno vyskytlo v špekuláciách o možnej výmene, pre Sabres je prioritou upísať si ho aj pre budúci ročník. Otázkou je, pod akými podmienkami to bude. Vzhľadom na jeho potenciál by mohla byť pravdepodobnejšia kratšia premosťovacia zmluva. Mike Harrington z Buffalo News nedávno napísal, že by tímu viac teraz vyhovoval dvojročný kontrakt.

Článok pokračuje pod reklamou

Josh Morrissey, Winnipeg

Bez práva na arbitráž musí byť Morrissey v lete trpezlivý. Dvadsaťtriročný obranca podával v minulej sezóne vyrovnané výkony a bol oporou tímu aj v play-off. Tím má ešte dostatok voľných financií pod stropom, ale bez zmluvy sú ešte aj Eric Comrie, JC Lipon a Nicolas Kerdiles. Morrissey by mohol podpísať kratší premosťovací kontrakt, no Jets by si ho určite chceli upísať na dlhšie, najmä pri otáznej budúcnosti Jacoba Troubu.

Shea Theodore, Vegas

Dvadsaťdvaročný obranca čaká na svoju zmluvu dlhšie tiež preto, že nemal právo prihlásiť sa na arbitráž. V minulej sezóne poberal len necelých 900 000 dolárov, nový kontrakt ho už zaradí medzi milionárov. V minulej sezóne hrával viac ako 20 minút na zápas a v play-off nazbieral 10 bodov v 20 dueloch. Jeho meno sa spájalo s výmenou Erika Karlssona, ale to už utíchlo. Vo Vegas by mohol byť dlhé roky obrancom pre prvé dva páry.

Stoja za zmienku: Ondřej Kaše, Nick Ritchie (obaja Anaheim), Darnell Nurse (Edmonton), Miles Wood (New Jersey).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies