Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Chára si zahrá v charitatívnom zápase za Zuccarellov tím

Kapitán tímu Boston Bruins sa v sobotu zúčastní charitatívneho zápasu v Osle s viacerými hráčmi z NHL. Zdeno Chára bude ako jediný zastupovať Slovensko na Summer Classic 2018.

Cháru si vybral do tímu útočník New Yorku Rangers Mats Zuccarello, ktorý vyzve mužstvo jeho klubového spoluhráča Henrika Lundqvista. Súboj sa odohrá pod holým nebom na štadióne Ullevaal s kapacitou 23 000 divákov.

Peniaze vyzbierané na akcii poputujú nielen do charitatívnych organizácií jednotlivých hráčov, ale aj na konto medzinárodnej humanitárnej organizácie Right to play. Jej ambasádorom je práve Zuccarello.

Zuccarello s Lundqvistom si v piatok draftovali spoluhráčov a až na dve výnimky ide o súčasných hráčov NHL. Dopĺňajú ich legendy Daniel Alfredsson a Peter Forsberg. Obaja kapitáni si pre exhibíciu pripravili špeciálny výstroj:

Článok pokračuje pod reklamou



Takto vyzerajú zostavy oboch hviezdnych tímov:

Zuccarellov tím: Antti Raanta, Peter Forsberg, Zdeno Chára, Ryan McDonagh, Derick Brassard, Victor Hedman, Nikolaj Ehlers, Roman Josi, Filip Forsberg, Nino Niederreiter, Alexander Wennberg

Lundqvistov tím: Daniel Alfredsson, Loui Eriksson, Oliver Ekman-Larsson, Carl Hagelin, Mattias Ekholm, Artem Anisimov, John Klingberg, Hampus Lindholm, William Karlsson, Kevin Fiala, William Nylander



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies