Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hanifin podpísal s Flames šesťročný kontrakt

Šikovný obranca Noah Hanifin sa vo štvrtok definitívne dočkal zmluvy so svojím novým tímom Calgary Flames. Kontrakt má šesťročnú platnosť a hodnotu 4,95 milióna amerických dolárov ročne.

Dvadsaťjedenročný rodák z Bostonu si v 79 zápasoch minulej sezóny vytvoril osobné maximá s 10 gólmi a 32 bodmi. Bola to jeho tretia sezóna v NHL a po prvýkrát si zahral aj v zápase hviezd.

„Chcel som tu byť dlho. Je tu skutočne svetlá budúcnosť a ja chcem byť dlhodobo jej súčasťou. Je to veľký záväzok. Viem, že to nejaký čas trvalo, bol to proces, ale bol som sebavedomý. Vedel som, že sa dohodneme. Skutočne som veľmi chcel byť v Calgary,“ povedal Hanifin pre klubový web.

Calgary získalo Hanifina v júni spoločne s Eliasom Lindholmom z Caroliny. Obetovalo pritom Dougieho Hamiltona, Micheala Ferlanda a Adama Foxa. Do výmeny odohral 239 zápasov so ziskom 18 gólov a 83 bodov. Hurricanes ho draftovali z piateho miesta v roku 2015.

„Stále je to mladý, rozvíjajúci sa hráč, ale jeho myslenie je jednoduché: Chcem byť tým najlepším hráčom. Veľa hráčov má rovnaký cieľ, ale jeho fyzické nástroje vyskakujú do popredia. Verím, že je motivovaný byť veľmi, veľmi dobrým hráčom. Sme radi, že ho tu máme,“ poznamenal generálny manažér Brad Treliving.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies