Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Johnson sa teší na víťaznú kultúru. Nemyslí to však ako urážku

Takmer dva mesiace po tom, čo svojimi komentármi o víťaznej kultúre nahneval svojho bývalého trénera Johna Tortorellu, obranca Jack Johnson tvrdí, že to nebral ako spôsob rypnúť si do Columbusu, ale skôr ako pochvalu jeho novému zamestnávateľovi, Pittsburghu.

„Venoval som tým kompliment Pittsburghu. Vyhrali dva Stanleyho poháre v posledných troch rokoch. Je to víťazná organizácia. Vyjadroval som, ako som nadšený z toho, že tam som. Nič viac,“ povedal Johnson pre Pittsburgh Post-Gazette.

Johnson po viac ako šiestich sezónach v drese Blue Jackets podpísal 1. júla päťročný kontrakt s Penguins v hodnote 16,25 milióna amerických dolárov. Podstatnejšie pre neho bolo to, že chcel byť súčasťou tímu, v ktorom sa každoročne dávajú tie najvyššie ciele. Z toho má radosť dodnes.

„Skutočne som chcel byť súčasťou víťaznej kultúry a na miesto, kde sú očakávania víťazstva také vysoké, ako len môžu byť. Nemyslím si, že som mohol žiadať o lepšiu príležitosť,“ poznamenal Johnson.

Článok pokračuje pod reklamou

Tridsaťjedenročný Američan sa usadil v Ohiu, a tak po piatich rokoch musel riešiť príchod do iného mesta. V Pittsburghu ho čakajú noví spoluhráči a možno aj nová úloha. Napriek tomu nepociťuje nervozitu, pretože v tíme už niekoľkých ľudí pozná.

„Je to pre mňa nová skúsenosť. Nezažil som to už dlho. Bol som vymenený do Columbusu a tam som nikoho nepoznal. Toto je pre mňa o trochu ľahšie, pretože tu poznám celkom dosť chalanov,“ prezradil s tým, že o svojich úlohách v tíme sa dozvie až v kempe. Príliš to však nerieši.

„Nie je to pre mňa nič podstatné. Hrával som naľavo aj napravo celú moju kariéru. Úprimne, hrával som tak odkedy si pamätám, od strednej školy. Niektoré dni som hral vpravo, iné vľavo. Som otvorený všetkému. Myslím si, že dokážem hrať v akejkoľvek situácii,“ dodal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies