Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Zdeno Chára sa zaradí k hráčom, ktorí nepocestujú do Číny

Prednedávnom tím Boston Bruins potvrdil, že na dva prípravné zápasy do Číny nepocestuje hviezdny útočník Patrice Bergeron. V utorok ho doplnili ďalší dvaja hráči. Ázijskí diváci neuvidia ani obrancov Toreyho Kruga a obrovitého Zdena Cháru.

Všetci traja kľúčoví hráči budú v Bostone pokračovať v príprave na novú sezónu. Bergeron a Krug budú na výjazde absentovať po zraneniach a u Cháru nechce tím v jeho pokročilom veku riskovať stratu energie.

Bergeron v lete absolvoval operáciu slabín a ešte s určitosťou nevie, či stihne otvárací zápas sezóny. Krug si v play-off zlomil členok, ale v príprave by si mal zahrať. V zápasoch hraných v Severnej Amerike bude k dispozícii aj štyridsaťjedenročný Chára, ktorý by Čínu rád navštívil, ale urobí to, čo je lepšie pre úspechy tímu.

„V Číne som ešte nikdy nebol. Samozrejme, že je to jedna z tých vecí, ktoré by som rád jedného dňa zažil, ale teraz mi neprekáža, keď tu zostanem a zameriam sa na to, aby som mal dobrý tréningový kemp a pripravil sa na sezónu,“ poznamenal Chára pre klubový web.

Do Číny nepocestujú ani útočníci Noel Acciari, Anders Bjork, Sean Kuraly a Danton Heinen. Naopak, o boj tretieho centra sa v nej pokúsia zabojovať aj mladíci Jack Studnicka, Trent Frederic a Jakob Forsbacka Karlsson.

Duely proti Calgary sa odohrajú 15. a 19. septembra.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies