Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Crosby je pred novou sezónou motivovaný niečo dokázať

Sidney Crosby toho vo svojej kariére vyhral toľko, že by sa mu dalo odpustiť, ak by bol pred svojou 14. sezónou v NHL motivovaný o niečo menej. Pravdou však je, že kapitán Pittsburghu je po poslednej sezóne motivovaný o niečo viac.

„Rád by som hral do júna každý rok, ale v minulej sezóne to nebol ten prípad. Myslím si, že bez ohľadu na to, či ste vyhrali alebo prehrali, stále máte niečo, čo musíte dokazovať, keď vstupujete do novej sezóny. Vždy sú veci, ktoré vás motivujú. Pre nás bude ľahké nájsť motiváciu po tom, čo sme v minulej sezóne prehrali,“ povedal Crosby pre Post-Gazette.

Penguins vstupovali do posledného play-off so snahou získať tretí titul po sebe. Nakoniec im však v druhom kole vystavil stopku Washington. Crosby so spoluhráčmi mal tak o zhruba mesiac dlhšie voľno. A to mu prospelo najmä po mentálnej stránke.

„Mohol som robiť pár skvelých vecí a trochu sa od hokeja odosobniť. Prvýkrát po pár rokoch som mohol ísť na dovolenku. Bolo dobré mať celé leto a trénovať. Pravdepodobne by to najviac pomohlo mentálne. Vstúpim do sezóny svieži,“ skonštatoval Crosby.

Tridsaťjedenročný kanadský útočník prezradil, že pre cestovanie finále Stanleyho pohára nesledoval. Podľa neho však Alexander Ovečkin a jeho Capitals získali svoj prvý titul v histórii zaslúžene.

„V konferenčnom finále ste mohli povedať, že majú v sebe ďalší prevodový stupeň. Keď sa dostali cez to druhé kolo, opadla z ich pliec ťarcha. Neustále zvyšovali svoj výkon a hrali skutočne dobre. Samozrejme, že si ten titul zaslúžili,“ dodal Crosby.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies