Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Seguin a Stars urobili pokroky v rokovaniach

Ako sme už informovali, predstavitelia Dallasu cez víkend diskutovali o novej zmluve so zástupcami Tylera Seguina. A v rokovaniach došlo k takým pokrokom, že hviezdny útočník verí v podpis zmluvy ešte pred štartom tréningového kempu.

„Toto bol od začiatku náš cieľ. Dúfam, že sa na niečom dohodneme. Momentálne sa so mnou rozprávajú. Môj agent s nimi tiež diskutuje. Dúfajme, že sa niečo dohodne ešte pred kempom,“ povedal Seguin pre CP.

Pripomeňme, že sa tréningový kemp otvorí 14. septembra.

Seguin by sa mohol po blížiacej sa sezóne stať neobmedzeným voľným hráčom, pretože mu končí šesťročný kontrakt hodnote 34,5 milióna amerických dolárov, ktorý podpísal ešte s Bostonom. Nový môže podpísať od 1. júla tohto roka.

V lete však rokovania neboli príliš intenzívne a v auguste dokonca samotný hráč povedal, že ho trochu aj sklamalo, že ešte žiadne poriadne rokovania neprebehli. Vyzerá to však tak, že sa teraz veci dali do pohybu. Pomohol aj jeho príchod do Dallasu.

„Od toho dňa, čo som s médiami hovoril naposledy v kempe BioSteel, prebehli nejaké diskusie. Dúfam, že sa už čoskoro na niečom dohodneme,“ doplnil Seguin.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies