Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Panarin a Bobrovskij odkladajú rokovania o nových zmluvách

Hviezdni Rusi v službách Columbusu, Artemij Panarin a Sergej Bobrovskij, sa zhodli v tom, že po začiatku tréningového kempu už nebudú rokovať s klubom o predĺžení zmlúv.

Útočníkovi i brankárovi chýba do naplnenia ich súčasných kontraktov len jeden rok. Po sezóne 2018/19 sa môžu stať neobmedzenými voľnými hráčmi.

„Rozprávali sme sa celé leto, mali sme dobré konverzácie, ale dnes je už trinásteho. Dnešok bol konečným termínom. Dnes je deň, odkedy to bude už len o hokeji,“ povedal Panarin cez tlmočníka pre ligový web.

Bobrovskij tiež povedal, že so začiatkom kempu skončí rokovania.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nerád by som hral nejaké hry. Cítim, že bolo férové povedať im dostatočne skoro, čo chcem urobiť, ako budem riešiť veci a jednoducho im povedať môj názor. Vedeniu som to povedal po minulej sezóne. Vedie, aké som mal plány. Vedia všetko. Rád by som požiadal aj vás, aby ste sa ma už na budúcnosť nepýtali. Chcem sa zamerať na pomoc tímu k víťazstvám,“ skonštatoval Bobrovskij.

Mohla by to byť posledná sezóna ruského brankára v Columbuse? „Uvidíme,“ odvetil.

Generálny manažér Jarmo Kekalainen si myslí, že by mohol s útočníkovou stranou vyjednávať aj cez sezónu a za konečný termín akceptuje len 1. júl 2019. Nedávno však vyhlásil, že nevie garantovať, že obaja hráči začnú sezónu v drese Blue Jackets.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies