Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Dahlin si užil rýchle tempo prvého dňa kempu Sabres

Obranca Rasmus Dahlin strávil mesiace prípravou na deň, ktorý prišiel v piatok. Po prvýkrát dostal šancu zatrénovať si s hráčmi tímu Buffalo Sabres v tréningovom kempe. A konečne už vie, či s nimi dokáže v tak mladom veku držať krok.

„Teraz je to už vážne. Je to vážne a tempo je vyššie. Mám však dobré pocity,“ povedal Dahlin, ktorý má za sebou niekoľko týždňov neformálnych tréningov i dva zápasy na turnaji nádejí. Také tempo, aké mal piatkový tréning, doteraz nezažil.

„Očakával som také tempo. Bolo to zábavné. Bolo to náročné, ale to je na tom tá zábavná časť. Chlapci tu vedia, ako hrať hokej, takže je to celkom ľahké. Uvidím, ako tu funguje systém hry a čo hovoria tréneri, ale keď budem chodiť na ľad, tak si to budem užívať a vydávať zo seba to najlepšie.“

Osemnásťročný Švéd, ktorý sa stal v júni draftovou jednotkou, absolvoval tréning po ľavom boku Jakea McCabea. Hlavný tréner Phil Housley však tvrdí, že to neznamená, že sa obaja stanú partnermi. S mladíkom chce počas kempu experimentovať. McCabe vybral na úvod pre jeho schopnosť komunikovať. Po tréningu komunikoval aj s novinármi a mladíka si nevedel vynachváliť.

Článok pokračuje pod reklamou

„Ten chlapec má neskutočný talent, čo už všetci vieme. Je to jeden z tých hráčov, ktorý na mňa budú tlačiť a urobia zo mňa lepšieho hráča. Pokúsim sa mu pomôcť s prechodom na severoamerickú hru a budem s ním komunikovať tak často, ako to pôjde, aby som mu pomohol rozvinúť jeho hru na oboch koncoch klziska,“ skonštatoval McCabe.

McCabe nebol jediným človekom, ktorý v piatok smeroval na adresu Dahlina komplimenty. Napriek tomu však šikovný obranca nechce zaspať na vavrínoch a udržuje si prístup, že si miesto v zostave musí zaslúžiť.

„Je tu veľa dobrých obrancov, takže to bude ťažké. Urobím všetko preto, aby som sa dostal do prvého tímu a potom, ak sa doň dostanem, budem hrať najlepšie, ako viem. Uvidíme, ako to pôjde v kempe, ale vydám zo seba to najlepšie,“ dodal Dahlin.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies