Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Pánik a Čajkovský skórovali, Budaj neinkasoval + video (príprava)

Noc z utorka na stredu priniesla bohatú porciu 12 prípravných zápasov NHL. Mohla priniesť aj bohaté zastúpenie slovenských hráčov. Nakoniec sa však v akcii predstavili len traja.

Tampa Bay – Carolina 1:4 (0:2, 0:1, 1:1)

Michal Čajkovský otvoril skóre zápasu, v ktorom jeho Carolina zdolala Tampu Bay na jej ľade 4:1. Dvojka tohtoročného draftu Andrej Svečnikov a Lucas Wallmark zaznamenali po góle a asistencii, skóroval aj Valentin Zykov. Petr Mrázek chytil pri debute v drese Hurricanes všetkých deväť striel, Alexa Nedeljkovica prekonal zo zvyšných ôsmich iba Mathieu Joseph. Andrej Vasilevskij inkasoval všetky góly z 35 striel. Erik Černák v drese Lightning nehral. Čajkovský absolvoval necelých 14 minút a pripísal si aj tri strelecké pokusy a štyri trestné minúty.


Arizona – Los Angeles 4:2 (3:0, 1:1, 0:1)

Slovenský útočník Richard Pánik skóroval v presilovke, aby nie len otvoril skóre zápasu, ale aj nasmeroval Arizonu k výhre 4:2 nad Los Angeles. V zápase odohral 16 minút a pripísal si dva strelecké pokusy. Po ňom skórovali aj Vinnie Hinostroza a dvakrát letná posila Alex Galchenyuk. Antti Raanta (18/19) a Hunter Miska (9/10) nakombinovali 28 zákrokov. Každého z nich prekonal raz Jeff Carter. Všetky štyri góly inkasoval Jack Campbell, ktorý v prvej polovici zápasu čelil 22 strelám. Slovenský brankár Peter Budaj následne kryl všetkých deväť striel.

Los Angeles – Arizona 3:4 (1:1, 0:1, 2:2)

Aj v druhom zápase týchto tímov zvíťazila Arizona, no iba tesne 4:3. Los Angeles trikrát dohnalo jednogólovú stratu zásluhou Aleca Martineza, Drewa Doughtyho a Dustina Browna. Darcyho Kuempera prekonali zo 41 striel. Brendan Perlini, Conor Garland, Nathan Schnarr a Lawson Crouse skórovali z hráčov Coyotes. Perlini pridal asistenciu, Trevor Murphy ich získal dve a Jordan Oesterle tri. V bráne Kings stáli Jonathan Quick (9/11) s Calvinom Petersenom (12/14). Alex Iafallo dvakrát asistoval, Iľja Kovalčuk raz.

Článok pokračuje pod reklamou

Buffalo – Pittsburgh 3:2 (1:0, 2:0, 0:2)

Carter Hutton urobil v dvoch tretinách 14 zákrokov a Vladimír Sobotka zaznamenal gól a asistenciu, aby Buffalo porazilo Pittsburgh 3:2. Víťazný gól strelil Jack Eichel a skóroval aj Jake McCabe. Rasmus Dahlin, draftová jednotka, odohral 21 a pol minúty, ale nebodoval. V tretej tretine chytal za Sabres Scott Wedgewood, ktorého z 12 striel prekonali v rozmedzí 38 sekúnd Will O’Neill a Juuso Riikola. Casey DeSmith opustil duel s 26 zákrokmi.

Columbus – Chicago 4:1 (2:1, 0:0, 2:0)

Cam Atkinson a Alexander Wennberg zaznamenali po góle a asistencii, aby pomohli Columbusu k víťazstvu 4:1 nad Chicagom. Zac Daple a mladík Liam Foudy sa tiež tešili z gólov. V bráne sa vystriedali J-F Berube (14/15), ktorý chytal v prvých dvoch tretinách a Joseph Raaymakers (7/7). Skóre stretnutia otvoril Alexandre Fortin, ktorý sa postaral o čestný úspech Blackhawks. Cam Ward v prvej polovici zápasu inkasoval dva góly z 15 striel, Collin Delia následne inkasoval dva góly zo 16 striel.

NY Islanders – Philadelphia 1:5 (0:1, 1:3, 0:1)

Flyers v brooklynskom Barclays Center vyhrali 5:1 vďaka piatim rôznym strelcom. James de Haas otvoril skóre zápasu, v rozmedzí necelých štyroch minút druhej tretiny sa presadili Carsen Twarynski, Phil Varone a Danick Martel a v tretej tretine uzavrel skóre Jori Lehterä. Anthony Stolarz odchytal celý duel, pretože sa pred ním zranil Alex Lyon. Predviedol 31 zákrokov. Ako jediný ho prekonal David Quenneville. Robin Lehner v prvých dvoch tretinách inkasoval štyri góly z 22 striel, Christopher Gibson urobil následne sedem zákrokov.

Washington – Boston 2:5 (1:2, 0:2, 1:1)

V tomto stretnutí sa slovenskí obrancovia proti sebe nepostavili. Boston sa tešil z výhry 5:2, ku ktorej dvoma gólmi prispel Zach Senyshyn. Jakub Lauko opäť rozvlniť sieť brány, presadili sa aj Camerom Hughes a Sean Kuraly. Dan Vladař kryl 31 striel. Riley Barber a Matt Niskanen boli hráči, ktorí na neho našli recept. V bráne Capitals sa vystriedali Iľja Samsonov (9/11) a Braden Holtby (6/8).

Toronto – Ottawa 4:1 (2:1, 0:0, 2:0)

John Tavares strelil dva góly, vrátane víťazného a pridal asistenciu pri debute v príprave, čím doviedol Toronto k výhre 4:1 nad Ottawou. Mitchell Marner mu prihral na oba góly a sám raz skóroval, zvyšný gól pridal Andreas Borgman. O jediný presný zásah Senators, ktorí hrali prvýkrát bez Erika Karlssona, strelil Ryan Dzingel už v 21. sekunde duelu. Curtis McElhinney (12/13) s Garretom Sparksom (22/22) predviedli spolu 34 zákrokov, Mike Condon (18/20) a Marcus Hogberg (9/11) čelili 31 strelám. Slováci nehrali.

Dallas – St. Louis 5:3 (0:0, 1:2, 4:1)

Alex Radulov strelil dva góly, Jamie Benn dvakrát asistoval a Dallas zvíťazil doma nad St. Louis 5:2. Ku štvorgólovému obratu v tretej tretine prispeli aj Roope Hintz, Tyler Seguin a Jason Spezza. Ben Bishop kryl všetkých 16 striel, striedajúci Landon Bow 19 z 22. Prekonali ho dvojbodový Jordan Kyrou, Dmitrij Jaškin a Patrick Maroon. Joey LaLeggia dvakrát asistoval. V bráne Blues sa vystriedali Chad Johnson (15/16) a Jordan Binnington (5/8).

Colorado – Vegas 1:5 (0:1, 0:2, 1:2)

Piati rôzni strelci a 24 zákrokov Zacharyho Fucaleho viedli k triumfu Las Vegas 5:1 na ľade Colorada. Erik Brannström s Alexom Tuchom zaznamenali po góle a asistencii, Brandon Pirri, Reid Duke a Erik Haula sa tiež presadili. Paul Stastny, ktorý debutoval v príprave a Tomáš Hyka dvakrát asistovali. Fucaleho ako jediný prekonal Ryan Graves za stavu 0:3. Semion Varlamov zastavil v prvých dvoch tretinách 21 z 24 striel, Spencer Martin štyri zo zvyšných šiestich. Vegas využilo obe presilovky.

San Jose – Anaheim 4:1 (0:0, 2:1, 2:0)

Ivan Čechovič si pripísal dva góly a asistenciu, Barclay Goodrow gól a dve asistencie a San Jose zdolalo rivala z Anaheimu 4:1. Rourke Chartier strelil zvyšný gól Shakrs, za ktorých odchytal celý duel Antoine Bibeau. Z 22 striel ho ako jediný prekonal Anton Rodin, ktorý otváral skóre v presilovej hre. Jared Coreau inkasoval raz z 19 striel, striedajúci Kevin Boyle dvakrát z 20.

Vancouver – Edmonton 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)

Ty Rattie strelil dva góly, Jesse Puljujärvi a Caleb Jones tiež skórovali pri víťazstve Edmontonu 4:2 nad Vancouverom. Cam Talbot (22/23) s Alexom Montoyom (13/14) k nemu prispeli spolu 35 zákrokmi. Prvého prekonal Sven Bärtschi, druhého Nikolaj Goldobin. Bo Horvat asistoval pri oboch góloch Canucks. Anders Nilsson odchytal celý zápas a kryl 24 striel.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
P. Budaj (LAK) (9/9) - - - - - - -
R. Pánik (ARI) 16:02 1 0 1 0 0 2 0
M. Čajkovský (CAR) 13:39 1 0 1 +1 4 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies