Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Dubas hovoril o Nylanderovi. Chce ušetriť každý možný dolár

Tím Toronto Maple Leafs má za sebou prípravný zápas proti Ottawe v ontárijskom Lucane. Po výhre 4:1 bola v kabíne dobrá nálada, ale so spoluhráčmi si ju nemohol užiť William Nylander, ktorý je stále obmedzeným voľným hráčom.

Generálny manažér Kyle Dubas ponúkol televízii Sportsnet aktuality týkajúce sa rokovaní. Povedal, že obe strany stále aktívne rokujú a vyjadril nádej, že zmluva bude hotová pred 3. októbrom, keď Maple Leafs odštartujú základnú časť proti Montrealu.

Toronto má stále pod platovým stropom voľných viac ako 13 miliónov amerických dolárov, ale cieľom Dubasa je vybudovať tím, ktorý ukončí viac ako 50 rokov trvajúce čakanie na Stanleyho pohár a bude úspešný v dlhodobom horizonte.

Po sezóne vypršia zmluvy aj Austonovi Matthewsovi, Mitchovi Marnerovi, Kasperimu Kapanenovi, Andreasovi Johnssonovi či Jakeovi Gardinerovi. Dubas teda musí myslieť aj na to, a preto sa snaží na Nylanderovi ušetriť čo najviac, aby mal ľahšiu prácu o rok.

„Musíme byť v tomto procese veľmi obozretní, pretože bude mať vplyv na celé naše mladé jadro, na našich kľúčových hráčov a my sa snažíme, aby všetci zostali a udržali sme si ich tak dlho ako budeme môcť. A oni to všetci vedia,“ povedal Dubas.

„Pokračujeme v rozhovoroch s jeho kempom a samozrejme, že naším cieľom je mať tu Williama čo najskôr. Oni k nám boli počas celého procesu veľmi dobrí a my na tom budeme naďalej pracovať. Samozrejme, s Williamom sme lepším tímom. Naším cieľom je mať ho tu.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies