Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Jaroš klope na dvere prvého tímu, tvrdí tréner. Dorion súhlasí

Obranca Christián Jaroš nezostáva v tohtoročnom kempe pozadu za svojim bratrancom. Podobne pozitívne recenzie ako na Erika Černáka prichádzajú aj na slovenskú nádej tímu Ottawa Senators.

Generálny manažér kanadského tímu Pierre Dorion povedal, že by mladý košický rodák mohol tento rok reálne zabojovať o miesto v otváracej zostave tímu z hlavného mesta Kanady.

„Zo všetkých mladých obrancov v kempe je tým najpozoruhodnejším. V prvých troch dňoch kempu zaujal spôsobom akým hral, akým narábal s pukom, akým využíval svoje veľké telo. Neurobil pritom veľa chýb,“ povedal Dorion. „Christián Jaroš skutočne otvoril niektorým ľuďom oči počas tohto tréningového kempu.“

Ak by si aj Jaroš nevybojoval miesto v prvom tíme počas kempu, bude mať výbornú šancu na to, aby si zaň zahral v priebehu sezóny v prípade zranení pravorukých obrancov Chrisa Widemana či Codyho Ceciho. Po odchode Erika Karlssona inak zostáva jeho prakticky jedinou prekážkou Dylan DeMelo, ktorého klub získal zo San Jose.

Pokiaľ ide o samotné šance vybojovať si miesto v prvom tíme už v kempe, Jaroš ich má veľmi dobré. V doterajšom priebehu kempu podával výborné výkony a vo skvelom svetle sa prezentoval aj v stredajšom prípravnom zápase. Tréner Guy Boucher dokonca povedal, že spolu s Maxom Lajoieom klope na dvere prvého tímu.

„Skutočne sa mi dnes páčila naša obrana. Lajoie a Jaroš vyzerali na ľade úžasne. Vyzerajú tak od prvého dňa kempu. Podávajú vyrovnané výkony. Sú to dvaja hráči, ktorí sa nám vlani skutočne páčili. Urobili ďalšie pokroky, čo je dobré vidieť. V posledom čase sme hovorili o iných menách. Niekedy však zabudnete na to, čo už máte, lebo máte niečo nové. Myslím si, že sú to dvaja skutočne dobrí hráči a aj dnes odviedli skvelú prácu. Títo mladíci klopú na dvere a tie sú práve teraz dokorán otvorené,“ skonštatoval Boucher.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies