Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Marinčin i Černák zvíťazili, Tavares opäť žiaril + video (príprava)

V siedmich piatkových prípravných zápasoch NHL sa predstavili aj dvaja Slováci. Obrancovia Martin Marinčin ani Erik Černák nebodovali, ale tešili sa z výhier svojich tímov. John Tavares strelil aj v druhom zápase za Toronto dva góly.


Toronto – Buffalo 5:3 (3:2, 1:1, 1:0)

John Tavares strelil aj pri jeho domácom debute v drese Maple Leafs dva góly, druhý do prázdnej brány, ktorými prispel k triumfu 5:3 nad Buffalom. Ron Hainsey, Pierre Engvall a Chris Mueller tiež skórovali, Curtis McElhinney kryl všetkých 20 striel v druhej polovici zápasu. Garreta Sparksa prekonali Andrew Oglevie, C.J. Smith a Tage Thompson z 12 striel. Obranca Martin Marinčin odohral za Toronto 20 minút a 41 sekúnd. Pripísal si na konto mínusový bod, jednu strelu a dva bloky. Linus Ullmark opustil duel s 27 zákrokmi.


Nashville – Tampa Bay 1:5 (0:3, 1:1, 0:1)

Adam Erne strelil v prvej tretine dva góly za 48 sekúnd, vrátane víťazného a Louis Domingue predviedol 38 zákrokov pri výhre Tampy Bay 5:1 v Nashville. Boris Katchouk, Andy Andreoff (oslabenie) a Dominik Mašín (prázdna brána) tiež skórovali z hráčov Lightning, v drese ktorých sa predstavil aj obranca Erik Černák. Odohral 20 a pol minúty s bilanciou menší trest za vysokú hokejku, strela a bodyček. O jediný gól Predators sa postaral Roman Josi v presilovke za stavu 0:3. Pekka Rinne inkasoval všetky štyri góly z 18 striel v prvých dvoch tretinách, Troy Grosenick chytil zvyšných osem striel.

Článok pokračuje pod reklamou

Philadelphia – New York Islanders 2:3 PP (1:0, 1:1, 0:1, 0:1)

Ryan Pulock skóroval po minúte predĺženia, čím zavŕšil víťazný obrat Islanders a rozhodol o ich výhre 3:2 v pennsylvánskom Allentowne nad domácimi Flyers. Shayne Gostisbehere a Travis Konecny ich poslali dvakrát do vedenia, ale Jan Kovář a Ross Johnston zakaždým vyrovnali stav. Adam Pelech dvakrát asistoval a Robin Lehner predviedol 25 zákrokov. V bráne Philadelphie sa vystriedali Anthony Stolarz (7/10) a Carter Hart (9/9).

Carolina – Washington 5:1 (3:1, 0:0, 2:0)

Jaccob Slavin zaznamenal gól a dve asistencie, Valentin Zykov s Jordanom Staalom po góle a asistencii a Carolina zdolala doma Washington 5:1. Jordan Martinook a Martin Nečas sa tiež presadili strelecky. Warren Foegele dvakrát asistoval a Petr Mrázek (9/10) s Alexom Nedeljkovičom (8/8) nakombinovali 17 zákrokov. Nicklas Bäckström strelil jediný gól Capitals, v ktorých bráne stáli Braden Holtby (15/18) a Iľja Samsonov (6/7).

Ottawa – Chicago 2:5 (2:1, 0:1, 0:3)

Ottawa viedla v domácom zápase nad Chicagom 2:0, ale hostia piatimi gólmi otočili stav a zvíťazili 5:2. Na presné zásahy Alexa Formentona a Matta Duchenea odpovedali Luke Johnson, Dominik Kahun, Marcus Krüger, Andreas Martinsen a John Hayden. Okrem Haydena si všetci strelci Blackhawks pripísali aj po asistencii. Coln Delia inkasoval oba góly zo 17 striel, striedajúci Matt Tomkins zastavil zvyšných sedem. V bráne Senators chytali Mike Condon (9/11) a Filip Gustavsson (14/17).

St. Louis – Columbus 3:0 (2:0, 0:0, 1:0)

Chad Johnson chytil všetkých 20 striel a s čistým kontom doviedol St. Louis k domácemu víťazstvu 3:0 nad Columbusom. Sammy Blais a Patrick Maroon strelili rozhodujúce góly v prvej tretine v presilových hrách, tretí pridal Robert Bortuzzo do odkrytej brány Blue Jackets. V nej stáli predtým Brad Thiesen (10/10) a Sergej Bobrovskij, ktorý inkasoval oba góly zo 16 striel.

Winnipeg – Calgary 4:3 PP (0:1, 2:2, 1:0, 1:0)

Dustin Byfuglien strelil dva góly, pričom tým druhým rozhodol v 26. sekunde predĺženia o domácom triumfe Winnipegu 4:3 nad Calgary. Bryan Little vyrovnal stav na 3:3 minútu pred koncom, skóroval aj dvojbodový Blake Wheeler a Connor Hellebuyck sa prezentoval 32 zákrokmi. Recept na neho našli Brett Pollock, Dillon Dube a Alan Quine, ktorí vybudovali pre Flames náskok 3:1. Jeff Glass aj Tyler Parsons inkasovali dvakrát z 11 striel.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Marinčin (TOR) 20:41 0 0 0 -1 0 1 0
E. Černák (TBL) 20:35 0 0 0 0 2 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies