Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ekblad má zlomený nos. Skóre bude vyrovnané, odkazuje Domimu

Obranca Floridy Aaron Ekblad nebude mať na napadnutie útočníka Maxa Domiho z Montrealu spomienku len vo forme tržnej rany. V piatok prezradil, že utrpel aj zlomeninu nosa.

Hoci spočiatku sa hovorilo, že neutrpel zlomeninu v oblasti tváre ani otras mozgu, nakoniec má Ekblad predsa len zlomený nos. Aj preto verí, že suspendácia do konca prípravného obdobia nezodpovedá prešľapu, ktorým sa Domi prezentoval. Do budúcnosti avizuje odplatu.

„Je to len akýsi darček... Nechcem príliš komentovať ligové rozhodnutie, ale myslím si, že je nesprávne. Taký je však život,“ povedal Ekblad pre klubový web.

„Je to hlúpe. Myslím si, že je hlupák, keď niečo také urobil. Ale nakoniec je to hokej. Takto to chodí. Skóre bude vyrovnané neskôr.“

Domi vyzval Ekblada v stredajšom prípravnom zápase k bitke, ale s odmietnutím sa nevedel zmieriť, a tak niekoľkokrát udrel obrancu do tváre. Keď nestačili údery ľavou rukou v rukavici, zhodil rukavicu pravej ruky a udrel Ekblada naostro. Za to ho liga suspendovala do konca prípravy.

Už po zápase brankár Floridy Roberto Luongo povedal, že jeho tím na Domiho konanie nezabudne. Teraz to podčiarkla aj obeť jeho správania. Prvý vzájomný zápas oboch tímov v základnej časti sa uskutoční 28. decembra.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies