Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Tatar skóroval, Cehlárik asistoval, Halák chytal + video (príprava)

Aj v utorok sa v NHL odohralo sedem prípravných zápasov. V akcii sa predstavili štyria Slováci, vrátane brankára Jaroslava Haláka. Dvaja bodovali.

Boston - Detroit 2:3 PP (0:0, 2:2, 0:0, 0:1)

V Bostone sme mohli vidieť súboj slovenských brankárov, ale Patrik Rybár nakoniec strávil celý duel na striedačke. Jaroslav Halák v domácom drese predviedol 33 zákrokov a kapituloval trikrát. O výhre Detroitu 3:2 pritom rozhodol v predĺžení svojím tretím gólom v príprave Filip Zadina. Haláka prekonali aj Gustav Nyquist a Dennis Cholowski, ktorí v druhej tretine zmazali dvojgólovú stratu. Jonathan Bernier kryl 21 striel. Bruins viedli po góloch Davida Pastrňáka a Leeho Stempiaka, pri ktorom si asistenciu pripísal aj Peter Cehlárik. Slovenský útočník odohral takmer 12 minút, z toho dve na presilovkách. Prezentoval sa aj jedným bodyčekom. Zdeno Chára nehral.

Montreal - Toronto 3:5 (1:1, 1:1, 1:3)

Tomáš Tatar svojím druhým gólom v príprave otvoril skóre zápasu, v ktorom Montreal nezužitkoval vedenie a nakoniec podľahol Torontu 3:5. Tatar si pritom pripísal aj tri mínusové body, štyri trestné minúty a štyri strely. Odohral necelých 14 minút. Na jeho gól odpovedal Nazem Kadri a z hráčov Maple Leafs sa presadili aj Auston Matthews, Mitchell Marner, Kasperi Kapanen a Patrick Marleau. Marner si z duelu odniesol aj tri asistencie. Frederika Andersena z 36 striel prekonali aj Brendan Gallagher a David Schlemko. Carey Price opustil duel s 21 zákrokmi.

Článok pokračuje pod reklamou

Minnesota - Winnipeg 4:3 (1:1, 1:2, 2:0)

V akcii sa predstavil aj Marko Daňo, ktorý nebodoval ani nevyhral. Jason Zucker a Jared Spurgeon skórovali v tretej tretine, aby otočili stav a rozhodli o výhre Minnesoty 4:3 nad Winnipegom. Do čierneho sa z víťazného mužstva trafili aj dvojbodový Eric Staal a Greg Pateryn. Devan Dubnyk zastavil 27 striel. Recept na neho našli Nelson Nogier, Kristian Vesalainen a dvojbodový Dustin Byfuglien. Laurent Brossoit opustil duel s 24 zákrokmi. Daňo odohral necelých 11 minút, na dve bol vylúčený za podrazenie. Viedlo to k vyrovnávajúcemu gólu Wild.

NY Rangers - NY Islanders 3:4 PP (1:1, 1:1, 1:1, 0:1)

Anthony Beauvillier skóroval v prvej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Islanders 4:3 nad Rangers. V normálnom hracom čase sa presadili dvakrát Ryan Pulock a raz Thomas Hickey. Z domácich hráčov potešili publikum trojbodoví Pavel Bučnevič a dvakrát Mika Zibanejad. V Madison Square Garden sme videli súboj švédskych brankárov. Robin Lehner predviedol 21 zákrokov, Henrik Lundqvist 32.

Pittsburgh - Buffalo 5:1 (2:0, 3:1, 0:0)

Phil Kessel strelil v prvej tretine dva góly, aby nasmeroval Pittsburgh k víťazstvu 5:1 nad Buffalom. Po tom, čo skóre skresal Alexander Nylander, sa z víťazného mužstva ešte presadili Kris Letang, Derick Brassard a Matt Cullen. Matt Murray pomohol k triumfu 21 zásahmi, Linus Ullmark ich urobil 27.

Colorado - Dallas 1:3 (1:0, 0:1, 0:2)

Julius Honka zaznamenal gól a asistenciu, Ben Bishop kryl 21 striel a Dallas uspel v Colorade pomerom 3:1. Z gólov sa tešili aj Roope Hintz, ktorý vyrovnal stav na 1:1 a Tyler Pitlick, ktorý strelil víťazný gól. O čestný úspech Avalanche sa postaral Ty Lewis už v prvej tretine. Asistenciu si pripísal aj Martin Kaut. Semion Varlamov opustil duel s 24 zákrokmi.

Anaheim - Los Angeles 7:4 (2:1, 4:3, 1:0)

Adam Henrique a Max Comtois zaznamenali po dva góly a jednej asistencii, Jakob Silfverberg gól a dve asistencie, aby doviedli Anaheim k triumfu 7:4 nad Los Angeles. Do listiny strelcov sa zapísali aj Rickard Rakell a Andrej Šustr. Ryan Miller čelil 22 strelám, z ktorých ho prekonali Austin Wagner, Dion Phaneuf, Emerson Etem a Tanner Pearson. V bráne Kings sa nedarilo Jackovi Campbellovi, ktorý v prvých dvoch tretinách inkasoval šesť gólov z 19 striel. Cal Petersen v tretej tretine kryl 11 z 12 striel.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 33/36 - - - - - - -
P. Cehlárik (BOS) 11:53 
T. Tatar (MTL) 13:48  -3 
M. Daňo (WPG) 10:50 



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies