Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Schneider nebude chytať v otváracom zápase

Cory Schneider pocestoval do Európy s nádejou, že by si tam zachytal. Tréner John Hynes však cez víkend informoval, že americký brankár sa v bráne New Jersey Devils vo švédskom Göteborgu neobjaví.

Tridsaťdvaročný Schneider zmešká otvorenie sezóny, pretože sa ešte stopercentne nezotavil z operácie ľavého bedrového kĺbu, ktorú podstúpil ešte 1. mája. V sobotnom zápase proti Edmontonu by mal štartovať Keith Kinkaid.

„Je to sklamanie, že nebudem pripravený na otvárací zápas sezóny, ale po operácii sa odhadovala absencia na 5 až 6 mesiacov, takže 1. októbra to bude len päť mesiacov,“ poznamenal Schneider. „Je však lepšie vynechať pár zápasov na začiatku sezóny ako ich vynechať viac v druhej polovici, pretože ste niečo pri zotavovaní podcenili.“

Schneider v minulej sezóne pre problémy s bedrom a slabinami vynechal 16 zápasov od 23. januára. Po návrate mal bilanciu 0-10-2 s 86,3% úspešnosťou zákrokov a priemerom 4,04 inkasovaného gólu na zápas. Do play-off vstupoval ako náhradník Kinkaida, no nakoniec zasiahol do štyroch duelov, v ktorých mal 95,0% úspešnosť zákrokov.

Devils po návrate u Európy odohrajú štyri zápasy po sebe v domácej hale, pričom sériu začnú 11. októbra proti Washingtonu. Bude zaujímavé sledovať, či by sa počas nej už mohol Schneider objaviť v bránkovisku alebo aspoň na striedačke.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies