Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

John Tavares zaznamenal prvý hetrik v drese Maple Leafs + video

Toronto sa v nedeľu tešilo z víťazstva 7:6 nad Chicagom a hoci o ňom v predĺžení rozhodol Morgan Rielly, veľkú zásluhu na ňom mal aj John Tavares, ktorý zaknihoval svoj prvý hetrik v drese svojho nového tímu.

„Myslím si, že skvelé vyhrať takýto zápas. Určite to nie sú zápasy, ktoré by ste chceli zažívať neustále. Sú však určite vzrušujúce a určite rozhodia hore-dole aj vaše emócie,“ poznamenal Tavares, ktorý potreboval na strelenie svojho deviateho hetriku v kariére aj trošku šťastia.

Cestu za hetrikom začal šťastným gólom v štvrtej minúte druhej tretiny, kedy prvýkrát v zápase posielal Toronto do vedenia (3:2). Druhý pridal v presilovke o štyri minúty neskôr, kedy vedenie obnovoval (4:3). Tretí presný zásah prišiel v 50. minúte a opäť znamenal obnovenie vedenia (5:4).

„Chcem byť tým najkonzistentnejším hráčom, akým môžem byť. Pripravoval som sa a očakávam to od seba v každom zápase, či už ide o hru s pukom alebo bez puku. Cítim, že sa veci stále zlepšujú a cítim sa stále lepšie. Stále je tam však priestor na rast a zlepšenie,“ skonštatoval Tavares.

Článok pokračuje pod reklamou

A hoci dvadsaťosemročný rodák z Mississaugy ešte podľa svojich slov neukázal všetko, už teraz môžu byť z neho fanúšikovia Maple Leafs nadšení. Veľká letná posila má po prvých troch zápasoch na konte štyri góly a teší aj herne.

Tavares sa inak stal v nedeľu štvrtým hráčom klubu v modernej ére (od ročníka 1943/44), ktorý strelil hetrik v prvých troch zápasoch v drese tímu. Pred ním to dokázali Miroslav Flyčer (1981/82), Jeff O'Neill (2005/06) a Auston Matthews (2016/17).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies