Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Pánik pomohol k prvej výhre Coyotes, Voráček päťbodový

V stredajších zápasoch sa z víťazstiev tešili Washington, ktorý v repríze finále zdolal Vegas, Philadelphia a Arizona, ktorej k výhre pomohol aj Richard Pánik. Piatimi bodmi sa prezentoval Jakub Voráček.

Arizona vyhrala prvý zápas, Pánik asistoval

Arizona si na tretí pokus otvorila strelecký účet a dosiahla aj víťazstvo, keď v ďalšom vyrovnanom zápase s Anaheimom vyhrala 3:2 po samostatných nájazdoch. Ako jediný v nich uspel Nick Cousins. V normálnom hracom čase skórovali Dylan Strome v presilovke a Brad Richardson v oslabení. Pri prvom góle asistoval aj Richard Pánik. Antti Raanta prispel k ukončeniu päťzápasovej série prehier Coyotes na ľade Ducks (trvala od 9. novembra 2015) 23 zákrokmi. Prekonali ho Ryan Kesler, ktorý zažil sezónny debut, a Ben Street, pre ktorého to bol prvý gól v NHL. Zaistil ním domácim bod. John Gibson opustil duel s 37 zákrokmi. Štyrikrát ho ohrozil Pánik, ktorý odohral 19 a pol minúty. Slovenský útočník si pripísal aj mínusový bod a urobil jeden bodyček.

Rozhodujúci moment zápasu:

Hviezdy duelu: 1. B. Street (ANA), 2. C. Keller (ARI), 3. R. Kesler (ANA)

Článok pokračuje pod reklamou

Flyers zareagovali na trpkú prehru víťazne, Voráček päťbodový

Brady Tkachuk má za sebou skvelý druhý zápas v NHL – strelil prvý gól kariéry, pridal ďalší a k tomu aj asistenciu. Z víťazstva sa však tešiť nemohol, pretože Ottawa podľahla Philadephii 4:7. Flyers tak vhodne reagovali na zahanbujúcu prehru 2:8 so San Jose z utorka. Najväčšiu zásluhu na výhre mali Jakub Voráček a Scott Laughton, ktorí strelili po dva góly. Český útočník navyše pridal aj tri asistencie, aby ako tretí hráč tímu za ostatných 10 rokov zaknihoval päťbodový večer (dokázali to aj Mike Richards a Claude Giroux). Tri asistencie nazbieral aj jeho krajan Radko Gudas. Sean Couturier, Robert Haag a Claude Giroux sa k nim pridali na streleckej listine a Calvin Pickard vo svojom prvom štarte za Flyers zneškodnil 31 striel. Okrem Tkachuka na neho recept našiel aj ďalší nováčik, obranca Max Lajoie, ktorý vsietil svoj druhý a tretí gól v lige. Tiež k nim pridal aj asistenciu. Craig Anderson kryl 38 striel z 44. Laughton dal totiž bodku za zápasom gólom do prázdnej brány. Pre víťazný tím nebolo všetko ružové. Nolan Patrick utrpel v prvej tretine zranenie hornej časti tela.


Hviezdy duelu: 1. J. Voráček (PHI), 2. B. Tkachuk (OTT), 3. C. Giroux (PHI)

Vegas štart nevychádza, jeho porážku režíroval Kuznecov

Jevgenij Kuznecov strelil gól a pridal tri asistencie, aby doviedol Washington k výhre 5:2 nad Vegas, s ktorým v minulej sezóne hrali vo finále o Stanleyho pohár. Kuznecov asistoval pri dvoch góloch Alexa Ovečkina a jednom Nicklasa Bäckströma. Ovečkin so 611 gólmi prekonal na 17. mieste historického poradia Bobbyho Hulla. Do prázdnej brány sa v závere z mužstva šampióna trafil ešte T.J. Oshie, zatiaľ čo Braden Holtby kryl 29 striel. V druhej tretine ho prekonal Cody Eakin znižujúci na 1:2 a v tretej Reilly Smith, ktorý znižoval na 2:3. Marc-Andre Fleury, ktorý chcel štartovať v tomto zápase namiesto chytania proti Pittsburghu vo štvrtok, inkasoval štyri góly z 28 striel. Jeho spoluhráči párkrát trafili tyčku, Maxovi Paciorettymu rozhodcovia zrušili gól pre ofsajd a Golden Knights opäť nevyužili ani jednu z ponúknutých presiloviek, aby si zhoršili bilanciu na 1-3-0. Vlani tretiu prehru zaknihovali až v 11. zápase. „Myslím si, že sme urobili pár chýb, vrátane mňa a možno aj chlapcov v obrane. Ak tieto veci vyriešime, budeme na tom dobre,“ poznamenal Fleury. Do zostavy jeho tímu sa vrátil center Cody Eakin. V drese Washingtonu sa po prvýkrát predstavil český útočník Dmitrij Jaškin a zo zranenia sa vrátil aj jeho krajan, obranca Michal Kempný.

Ovečkin a jeho góly s historickým podtextom:

Hviezdy duelu: 1. J. Kuznecov, 2. A. Ovečkin, 3. N. Bäckström (všetci WSH)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (ARI) 19:25  -1 



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies