Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Panthers aj napriek zlému štartu nestrácajú hlavu

Tím Florida Panthers sa chcel vyhnúť zlému začiatku sezóny, generálny manažér v lete sa zostavu snažil posilniť, ale všetko sa to minulo účinku. Tím odštartoval ročník 2018/19 podobne zle ako ten predošlý.

Pred rokom mali Panthers po šiestich zápasoch bilanciu 2-4-0 a ospravedlňovali sa tým, že mužstvo potrebuje čas, aby si zvyklo na nového trénera Boba Boughnera. V tejto sezóne sa už všetci vzájomne dobre poznajú, ale po šiestich dueloch má tím na konte len jednu výhru. A hoci je bilancia vďaka bodom za remízy v normálnom hracom čase o niečo lepšia, je ďaleko od tej, akú si v tíme predstavovali.

„Pokiaľ ide o našu hru, musíme ju hrať konzistentnejšie a vyrovnať sa s očakávaniami. Očakávania sú dobré. Mali by z ľudí dostávať to najlepšie a my s tým máme problém,“ povedal Boughner.

Panthers čakali päť zápasov na prvú výhru v tejto sezóne. V piatok zdolali Washington 6:5 po nájazdoch a dúfali, že ich to naštartuje. V sobotu však podľahli trápiacemu sa Detroitu 3:4 po predĺžení. A to viedli 2:0.

Článok pokračuje pod reklamou

V tíme sa naďalej snažia myslieť pozitívne a za pozitívum môžeme považovať aj bilanciu z posledných troch zápasov. Síce v nich tím získal len jedno víťazstvo, v dvoch ďalších dueloch však získal po bode.

„Máme tu mužstvo plné hráčov, ktorí pracujú tvrdo. Momentálne to vyzerá tak, že je to sebadôverou. Nastúpite do zápasov, hráte dobre a potom prídete o vedenie. Urobíte chybu, po ktorej súper skóruje. Ste zraniteľní. Mojou prácou je, aby sme to napravili. Jedna chyba nás nemôže vyviesť z miery a viesť k ďalším dvom alebo trom chybám. Musíme sa vrátiť k našej štruktúre a budeme v poriadku,“ poznamenal Boughner.

Osud Floridy ovplyvňujú aj ďalšie faktory. Z interných je to zranenie brankára Roberta Luonga, ktorého nedokázali plnohodnotne nahradiť James Reimer a Michael Huthinson. Tímu chýbajú aj Derek MacKenzie a Michael Haley. Externým faktorom bol nevyrovnaný rozpis, vďaka ktorému tím len ťažko hľadal rytmus – v prvých 16 dňoch hral len 4 zápasy, potom dva v priebehu dvoch dní.

Teraz tím poputuje na výjazd – absolvuje zápasy na ľade Rangers, Islanders a Devils predtým, ako zamieri do Európy, kde sa vo Fínsku stretne v dvojzápase s Winnipegom. To by malo mužstvo ešte viac stmeliť.

„Myslím si, že to bude pre nás skvelé. Hoci budeme pred odchodom do Fínska celý týždeň v New Yorku, bude to šanca pre chlapcov byť pokope. Je úžasné, keď idete do inej krajiny a ste v nej ako jedna partia. Keď ste na výjazde tu, tak v druhom mužstve môžete mať kamarátov a idete s nimi na večeru. Tu však budete mať len svoj tím. Myslím si, že to pomôže aj našej súhre,“ povedal Boughner.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies