Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Canucks sa dostali do čela divízie, Chicago prehralo tretíkrát po sebe

V stredu spočinuli oči fanúšikov NHL len na jeden jediný zápas. Sily si v ňom zmerali tímy Vancouver Canucks a Chicago Blackhawks.

Virtanen doviedol Canucks k výhre nad Blackhawks

Jake Virtanen zaznamenal svoj prvý dvojgólový zápas v kariére, aby doviedol Vancouver k domácej výhre 4:2 nad Chicagom. K zlepšeniu bilancie na 8-6-0 pomohli gólmi aj dvojbodový Brendan Gaunce, autor víťazného gólu a Antoine Roussel. Jacob Markström medzitým zneškodnil 24 striel. Jeho náprotivok, Corey Crawford, tiež predviedol 24 zákrokov. O góly Blackhawks sa postarali Brandon Saad a Jonathan Toews, ktorý strelil svoj 299. gól v kariére a osamostatnil sa na šiestom mieste tímového poradia pred Dennisom Hullom. Obaja posielali svoj tím do vedenia, ale ani to na odvrátenie tretej prehry v sérii nestačilo. Canucks vyhrali druhý zápas po sebe a po prvýkrát od sezóny 2005/06 začnú november na čele svojej divízie napriek absencii niekoľkých hráčov. K nim sa v tretej tretine pridal aj obranca Troy Stecher, ktorý utrpel zranenie po kolízii s hosťujúcim Brandonom Manningom. Hosťom chýbal pre chorobu Patrick Kane.

„Bolo to ďalšie dobré, tímové víťazstvo. Bolo pekné vidieť produkciu aj od iných hráčov v našej zostave. V úvode sme neboli skvelí, začali sme hrať našu hru asi až v polovici druhej tretiny a tá tretia sa mi skutočne páčila,“ povedal tréner Canucks Travis Green.

„Hrali sme dosť dobre asi 35 minút. Posledných päť minút v druhej tretine sme mali menší výpadok z tempa, ale dovtedy sme hrali presne tak ako sme chceli hrať. Tretiu tretinu bolo ťažké sledovať,“ poznamenal kormidelník Blackhawks Joel Quenneville.

Virtanen po druhýkrát v zápase vyrovnáva stav:

Hviezdy duelu: 1. J. Virtanen (VAN), 2. B. Saad (CHI), 3. B. Gaunce (VAN)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies