Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Seeler získal prvé tri body v NHL. Jeden z nich bol víťazný gól

Americký obranca Nick Seeler v predošlých 34 zápasoch kariéry nebodoval, ale v sobotu v noci to zmenil. Troma bodmi doviedol Minnesotu k výhre 5:1 nad St. Louis, pričom jeho prvý gól v NHL bol zároveň víťazný.

Dvadsaťpäťročný rodák z Minnesoty zaznamenal hneď prvé tri body v 13. zápase sezóny a 35. v NHL. V šiestej minúte strelil rozdielový gól na 2:0 a pridal k nemu dve asistencie, čím si vyslúžil ocenenie prvá hviezda duelu. Pripísal si aj štyri plusové body.

„Je to dobrý pocit streliť ten prvý gól. Bolo to vzrušujúce, snažil som sa len viac strieľať na bránu a vytvárať šance. Dnes sme hrali tak dobre, bolo to tímové víťazstvo. Užil som si veľa zábavy,“ povedal po zápase Seeler, ktorého Wild draftovali v roku 2011 zo 130. miesta.

Seeler sa stal 10. hráčom v klubovej histórii, ktorého prvý gól v NHL bol zároveň víťazný.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies