Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Prvý vyhodený tréner? Neprekvapujúco John Stevens

V minulej sezóne sa počas 82 zápasoch základnej časti neporúčal z lavičky svojho tímu ani jeden tréner. V tej aktuálnej trvalo len mesiac, kým k nejakej trénerskej zmene došlo. A nie je prekvapením, že sa udiala v Los Angeles.

Kalifornský tím vstúpil do sezóny s neuspokojivou bilanciou 4-8-1, a tak v nedeľu vedenie vyhodilo hlavného trénera Johna Stevensa. Jeho nástupcom do konca tejto sezóny sa stal Willie Desjardins.

Výpoveď dostal aj Stevensov asistent Don Nachbaur, ktorého nahradí Marco Sturm. Ten sa však k tímu pripojí až po skončení Nemeckého pohára, na ktorom vedie reprezentáciu Nemecka.

„Úvod sezóne nám nevychádzal tak, ako sme čakali a nehrali sme tak, ako sa očakávalo. Chceme, aby nás Willie vrátil späť na úroveň, na ktorej budú mať hráči bojovnejší prístup. Musíme získať naspäť tú vášeň. Očakávam, že on nás v tomto smere navedie na správnu dráhu,“ poznamenal generálny manažér Rob Blake.

Päťdesiatdvaročný Stevens pracoval u Kings od sezóny 2010/11 a hlavným trénerom sa stal v apríli 2017. Vlani mal tím pod jeho vedením bilanciu 45-29-8 a v play-off vydržal len jedno kolo. V sérii proti Vegas nevyhral ani jeden duel.

O deväť rokov starší Desjardins je známy zo svojho pôsobenia na lavičke tímu Vancouver Canucks. V troch sezónach kanadský tím doviedol k bilancii 109-110-27. Odišiel z neho v roku 2017.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies