Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Kopitar: Zodpovednosť za vyhodenie trénera padá na nás

Kapitán tímu Los Angeles Kings, Anže Kopitar, prijal zodpovednosť za vyhodenie hlavného trénera Johna Stevensa na seba a spoluhráčov z mužstva, ktoré nepodávalo v úvode sezóny uspokojivé výkony.

Stevens dostal výpoveď v nedeľu po tom, čo kalifornský klub odštartoval ročník s bilanciou 4-8-1 a prehral sedem z posledných deviatich zápasov. Následne ho nahradil Willie Desjardins.

„Nenapĺňali sme náš potenciál a my to vieme. Stevens pre to prišiel o prácu. Hovoríme tu o reštarte, poslednej možnosti, aby sme sa rozbehli a nezačali padať skutočne hlboko,“ povedal Kopitar.

Generálny manažér Rob Blake za neuspokojivé výkony vinil nedostatok bojovnosti a vášne u hráčov. Kopitar s ním v tomto smere celkom nesúhlasí, no vie, že sa niečo musí zmeniť.

„Nehrali sme dobre a to je to podstatné. Musíme hrať lepšie. Či to bude tým, že prinesieme viac vášne, viac práce, tvrdšej práce, rozumnejšej práce, akokoľvek to chcete nazvať, musíme jednoducho hrať lepšie a vyhrávať zápasy,“ poznamenal slovinský center.

Kings už absolvovali pod vedením nového tréner prvý tréning a prvý zápas s ním na lavičke odohrajú už dnes proti Anaheimu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies