Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Meszároš stále nestrelil svoj prvý gól za Tampu

Slovenský obranca tímu Tampa Bay Lightning Andrej Meszároš vo svojom novom pôsobisku ešte nedokázal streliť gól. Pre Meszároša nie je strieľanie gólov priorita číslo jeden, ale to neznamená, že je z tejto situácie nadšený.

Dvadsaťtriročný obranca nestrelil ešte vo svojej kariére menej ako 7 gólov za sezónu. Okrem toho, že nestrelil gól v drese Lightning, nedokázal sa presadiť už v 57 zápasoch v sérii. Naposledy sa trafil do čierneho 21. februára.

Rodák z Považskej Bystrice je najčastejšie strieľajúcim hráčom, ktorý ešte v tejto sezóne nedal gól. Brankárov súperov už ohrozil 64 strelami. Druhý v tomto poradí je nováčik Luke Schenn z Toronta, ktorý vystrelil na bránu 46-krát.

„Je to frustrujúce, ale čo s tým môžem robiť? Zostávam po tréningu na ľade a pracujem na mojej streľbe. Robím všetko, čo je v mojich silách. Omnoho dôležitejšie je to, že teraz vyhrávame... Rád by som strieľal góly, ale nevadí, že ich nedávam. Je pre mňa dôležitejšie hrať dobre na mojom konci klziska,“ povedal Meszároš.

Tréner Lightning Rick Tocchet pokračuje s Meszárošom v tréningu streľby. Snaží sa spresniť jeho strelu švihom namiesto toho, aby sa pokúšali o tvrdé strely príklepom. Tocchet si myslí, že slovenský obranca to so svojou snahou moc preháňa a mal by nechať veciam voľný priebeh. Aj my verme, že sa náš obranca čoskoro strelecky presadí.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies