Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

AHL

Týždeň v AHL: Studenič si pýta miesto v NHL, Bakoš s Černákom skokanmi týždňa

Aj v minulom týždni AHL sa darilo Mariánovi Studeničovi hrou i produktivitou klopať na dvere prvého tímu New Jersey. Do akcie sa vrátil Erik Černák, ktorý spolu s Martinom Bakošom v ligovom bodovaní poskočil o viac ako sto miest. Zadarilo sa aj Patrikovi Rybárovi.

Slováci v AHL

Marián Studenič si upevnil pozíciu najproduktívnejšieho Slováka vďaka dvom gólom z troch duelov a významne si pýta miesto v trápiacom sa tíme New Jersey, keď sa už stal aj najproduktívnejším hráčom Binghamtonu, ktorý je tretím tímom Severnej divízie. So siedmimi gólmi patrí medzi najlepších strelcov spomedzi nováčikov – žiaden ich nestrelil viac! V posledných piatich dueloch nazbieral šesť bodov.

Dva góly strelil minulý týždeň aj Martin Bakoš, ktorý skóroval raz v každom z dvojice zápasov, v ktorých hral. Jeho spoluhráč Peter Cehlárik ich odohral všetky tri, ale bodoval len v poslednom – zaznamenal asistenciu. Ich Providence je na dne Atlantickej divízie.

Darilo sa aj obrancovi Erikovi Černákovi, ktorý sa vrátil zo zranenia vo veľkej forme. V prvom zápase asistoval, v druhom ako druhá hviezda duelu zaznamenal gól a asistenciu. Syracuse je však stále posledným tímom Severnej divízie. Ďalší obranca, Michal Čajkovský, odohral jeden zápas z troch, ale nebodoval. Jeho Charlotte je na tom spomedzi tímov Slovákov najlepšie – je prvé v Atlantickej divízii a celej AHL získalo najviac bodov.

Svoj štvrtý zápas za Grand Rapids odchytal Patrik Rybár, ktorý vo štvrtok zneškodnil 26 striel, aby ako tretia hviezda zápasu doviedol svoj tím k výhre 4:1 nad Manitobou. Griffins ďalší duel prehrali, keď Säteri inkasoval šesť gólov z 31 striel. Patrí im predposledné miesto v Centrálnej divízii.

Radovan Bondra sa pobral z Rockfordu naspäť do ECHL.

P. Zmena Meno (tím) Z G A B +/- TM
1. Brooks Macek, Ú (Chicago) 14 14 7 21 +16 6
... Slováci v AHL:
83. +10 Marián Studenič, Ú (Binghamton) 14 7 3 10 +4 4
212. +102 Erik Černák, O (Syracuse) 9 2 5 7 -1 14
224. -21 Peter Cehlárik, Ú (Providence) 11 1 6 7 -5 0
352. +109 Martin Bakoš, Ú (Providence) 7 3 1 4 -2 4
517. -41 Michal Čajkovský, O (Charlotte) 9 1 1 2 +3 10
720. -28 Christián Jaroš, O (Belleville)* 1 0 0 0 0 0
735. -27 Peter Sivák , Ú (San Diego)* 1 0 0 0 0 0
743. -22 Radovan Bondra, Ú (Rockford)* 2 0 0 0 -1 0
* - momentálne nie je súčasťou tímu

P. Zmena Brankár (tím) Z V GAA Úsp. Z. ČK
1. Antoine Bibeau (San Jose) 7 4 1,69 93,8% 0
... Slováci v AHL:
21. +20 Patrik Rybár (Grand Rapids) 4 2 2,21 90,5% 0
nekv.   Peter Budaj (Ontario)* 3 1 6,18 82,5% 0
* - momentálne nie je súčasťou tímu

Hráčom týždňa Drake Batherson

Hráčom uplynulého týždňa sa v AHL stal útočník Drake Batherson z tímu Belleville Senators, ktorý zaznamenal sedem bodov v dvoch zápasoch. Ako prvý hráč v lige od februára 2016 nazbieral v piatok v jednom zápase šesť bodov, aby gólom a piatimi asistenciami pomohol k výhre 7:6 nad Torontom. V sobotnej odvete jeho tím prehral, pričom on strelil jeden z dvoch gólov Belleville.

Slováci v ECHL

V nižšej ECHL sme po návrate Radovana Bondru videli v akcii dvoch Slovákov. Samotný navrátilec odohral dva zápasy, v ktorých nebodoval. Peter Sivák, ktorý je už roky slovenským lídrom v súťaži, tiež absolvoval dva zápasy a svoje konto si v nich vylepšil o gól a asistenciu. Jeho Tulsa oba zápasy vyhrala a je štvrtá v Západnej konferencii. Indy v nej figuruje na siedmom mieste. Najlepším tímom ligy je Newfoundland, za ktorý by mal nastupovať po návrate zo zranenia Kristián Pospíšil.

P. Meno (tím) Z G A B +/- TM
1. Brady Feguson, Ú (Newfoundland) 16 9 11 20 +10 4
... Slováci v ECHL:
96. Peter Sivák, Ú (Tulsa) 10 5 3 8 -1 6
436. Radovan Bondra, Ú (Indy) 5 1 0 1 -1 2
Kristián Pospíšil, Ú (Newfoundland) - - - - - -

Užitočné:
Tabuľky AHL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies