Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Lundqvist vyrovnal Planteho, Chicago prehralo ôsmy zápas po sebe

V pondelok sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy. Z víťazstiev sa tešili Rangers, Hurricanes, Blue Jackets a Ducks. Naopak, Chicago opäť prehralo. Camovi Wardovi tak nevyšiel návrat do Raleigh.

Lundqvist sa vyrovnal legende, Rangers zdolali Canucks

V Madison Square Garden sa stretli tímy, ktoré ťahali šesťzápasové bodové série. Tu svoju si nakoniec udržal domáci tím. Henrik Lundqvist urobil 25 zákrokov, aby sa s 437. výhrou v kariére vyrovnal Jacquesovi Plantemu na siedmom mieste historického poradia a doviedol Rangers k výhre 2:1 nad Vancouverom. „Vie, ako vyhrávať zápasy. Musíte byť elitným bojovníkom a brankárom, aby ste získali toľko výhier. Je to jednoduché. On je ním celý čas, čo tu pôsobí,“ skonštatoval Marc Staal. K šiestej výhre z posledných siedmich zápasov viedli aj góly Filipa Chytila a Bretta Howdena, ktorí reagovali na otvárací gól Nikolaja Goldobina. Elias Pettersson nebodoval, ale v závere mal dve veľké šance na vyrovnanie. Lundqvist bol proti. Švéd stál aj v bráne hostí. A Jacob Markström tiež kryl 25 striel. Canucks po pondelkovej návšteve Manhattanu čaká v utorok aj návšteva Brooklynu, kde narazia na Islanders.

Lundqvist zabránil hráčom Canucks vynútiť predĺženie:

Hviezdy duelu: 1. F. Chytil (NYR), 2. B. Howden (NYR), 3. N. Goldobin (VAN)

Článok pokračuje pod reklamou

Ward nezažil víťazný návrat, Aho rozhodol o výhre Hurricanes

Cam Ward sa vrátil na miesto, kde strávil všetky svoje minulé sezóny v NHL. Emocionálny návrat mu nevyšiel podľa predstáv napriek tomu, že jeho tím viedol v strede zápasu už 2:0. Chicago však nakoniec prehralo s Carolinou 2:3 po predĺžení, aby si pripísalo ôsmu prehru po sebe. Nový tréner Jeremy Colliton sa tak nedočkal triumfu ani na tretí pokus. Výhru proti bývalému tímu si vychutnal Scott Darling, ktorý predviedol 33 zákrokov. Obrat zavŕšil po 76 sekundách predĺženia Sebastian Aho, ktorý nadviazal na presilovkové góly Teuva Teräväinena a Micheala Ferlanda. Pripísal si aj asistenciu, Andrej Svečnikov ich nazbieral dve. Jonathan Toews a Alex DeBrincat strelili góly Blackhawks a Ward duel opúšťal s 37 zákrokmi. „Mám byť za čo vďačný po tých 13 rokoch a chcel som podať dobrý výkon. Nanešťastie, prišli sme sem vyhrať a víťazstvo nám vykĺzlo v predĺžení,“ poznamenal. Hurricanes vyhrali nad Chicagom druhý zápas za posledné štyri dni, ale ide o ich jediné výhry od 26. októbra. „V poslednom čase sa nám nedarilo vyhrávať a samozrejme, potrebujeme víťazstvá, aby sme získali sebavedomie. Vo viacerých dueloch sme hrali dobre, ale nevyhrali sme. Táto výhra chutí dobre,“ poznamenal Aho.

Hurricanes privítali naspäť Warda:

Hviezdy duelu: 1. S. Darling (CAR), 2. S. Aho (CAR), 3. C. Ward (CHI)

Atkinson a Bobrovskij doviedli Columbus k ďalšej výhre nad Stars

Pierre-Luc Dubois prelomil nerozhodný stav v strede tretej tretiny, Cam Atkinson strelil gól a pridal prihrávku, Sergej Bobrovskij zneškodnil 26 striel a Columbus porazil Dallas 2:1, aby si udržal sériu neporaziteľnosti proti Stars, ktorá trvá od decembra 2015 a zahŕňa už sedem zápasov. Blue Jackets venovali prehru svojmu pondelkovému súperovi aj minulý utorok, keď doma v Ohiu triumfovali 4:1. Anton Chudobin kryl 26 striel a o jediný gól domácich sa postaral Alexander Radulov, ktorý sa po šiestich vynechaných dueloch vrátil do akcie. Návrat zažili aj Brett Ritchie a Roman Polák. Jason Spezza, ktorý útočí na 900. bod kariéry, nebodoval.

Dubois spálil takúto tutovku:

Hviezdy duelu: 1. C. Atkinson (CBJ), 2. S. Bobrovskij (CBJ), 3. A. Radulov (DAL)

Rakellov nájazd rozhodol o výhre Ducks nad Predators

Nashville bol v posledných rokoch dominantným tímom v zápasoch proti Anaheimu, keď za ostatné tri roky vyhral dve série play-off a vo vzájomných dueloch mal bilanciu 6-2-1. V pondelok však tento trend nepotvrdil a prišiel o päťzápasovú víťaznú sériu. Kalifornský tím triumfoval 2:1 po nájazdoch, aby si pripísal len tretiu výhru z posledných 12 stretnutí. Rozhodnutie priniesol nájazd Rickarda Rakella vo štvrtej sérii nájazdov. V normálnej hracej dobe skóroval Ryan Getzlaf a John Gibson pri svojej 99. výhre v kariére eliminoval 34 striel. Ako jediný ho prekonal Kevin Fiala, ktorý vyrovnával stav na 1:1 a zaistil tak Predators aspoň bod. Pekka Rinne zaknihoval 28 zákrokov. Do zostavy Anaheimu sa vrátil Ondřej Kaše, ktorý po otrase mozgu odohral svoj prvý zápas v ročníku. Odohral 14 a pol minúty so štyrmi strelami.

Hviezdy duelu: 1. R. Getzlaf, 2. J. Gibson, 3. R. Rakell (všetci ANA)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies