Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Ako dlho by mal byť Boston bez Zdena Cháru?

Jozef Struhár  
17.11.2018

Kým jeho spoluhráči boli v Dallase, slovenský obranca Zdeno Chára absolvoval doma v Bostone vyšetrenia. Tím o ich výsledkoch oficiálne ešte neinformoval, no už sa hovorí o dĺžke absencie jeho kapitána.

Chára nedohral stredajší zápas proti Coloradu a následne sa vrátil do Bostonu. Bruins medzitým informovali, že ide o zranenie dolnej časti tela, s ktorým bude absentovať neurčitú dobu.

V piatok však Fluto Shinzawa z The Athletic informoval, že štyridsaťjedenročný Slovák vynechá so zraneným ľavým kolenom štyri až šesť týždňov. Odvolal sa pritom na zdroj z prostredia klubu.

Chára, ktorý sa zranil pri pokuse bodyčekovať Carla Söderberga, v tejto sezóne odohral 18 zápasov so ziskom troch gólov a jednej asistencie. Aj napriek pokročilému veku hráva v priemere 21 a pol minúty na zápas.

Pre Bruins to, pochopiteľne, nie je dobrá správa. Okrem toho, že je Chára lídrom obrany, tímu chýbajú už aj obrancovia Charlie McAvoy, Kevan Miller, Brandon Carlo a Urho Vaakanainen.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies