Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Torontu vraj neprekáža, ak by Nylander vynechal aj celý ročník

Už len dva týždne nás delia od termínu, po ktorom si už William Nylander nebude môcť obliecť dres tímu Toronto Maple Leafs, ak sa s ním predtým nedohodne na novej zmluve.

Nylander a Maple Leafs stále rokujú o novom kontrakte a stále sa neblížia k dohode. Ak sa však nedohodnú do 1. decembra, nebude môcť v tejto sezóne už hrať v NHL. A podľa Chrisa Johnstona ani táto alternatíva neprinúti tím k ústupku.

„Ak sa nevyskytne výmena, potom budú zmierení aj s tým, že bude hráč celý ročník sedieť. Myslím si, že to je významné spolu s faktom, že nám zostáva už len 13 dní a napätie sa po troške zvyšuje, čím sme bližšie k 1. decembru,“ skonštatoval Johnston.

Generálny manažér Kyle Dubas už údajne zisťoval situáciu na prestupovom trhu a existuje niekoľko tímov – najmä Carolina a Los Angeles, ktoré sa v súvislosti s Nylanderom spájajú. Dubas však tiež tvrdil, že jeho prioritou je zotrvanie švédskeho krídelníka v Toronte.

Posledným hráčom, ktorý vynechal celý ročník pre neschopnosť dohodnúť sa s tímom na kompromise, je Michael Peca, ktorý ako dvadsaťšesťročný vynechal celý ročník 2000/01 ako člen tímu Buffalo Sabres. Následne sa do ligy vrátil už ako hráč New Yorku Islanders.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies