Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Marko Daňo si príliš nepolepšil: Skončí čoskoro na farme?

Slovenský útočník Marko Daňo začal sezónu v prvom tíme Winnipegu, ale svoj prvý zápas odohral až v drese Colorada. Ani po zmene pôsobiska si príliš nepolepšil a teraz nad ním visí možnosť ďalšieho sťahovania sa.

Daňo neodohral ani jeden zápas za Jets predtým, ako ho kanadský tím zapísal na waiver listinu s cieľom poslať ho do záložného tímu. Zaujal však Avalanche, ktorí mu dali šancu.

V prvom zápase v novom drese odohral skoro deväť a pol minúty a vznikla tak nádej, že by sa jeho situácia mohla zlepšovať. Odohral však ďalšie štyri zápasy a okrem poklesu času sa musel opäť zmieriť s pozíciou na tribúne.

Na nej dvadsaťštyriročný trenčiansky odchovanec strávil štyri z posledných siedmich zápasov a ďalšie by sa mali pridávať. Taktiež by však mohol putovať do záložného tímu Colorado Eagles z nižšej AHL.

Článok pokračuje pod reklamou

Túto alternatívu naznačil Conor McCluskey z Mile High Hockey, podľa ktorého sa Avalanche pokúsia Slováka poslať k „Orlom“, keď sa bude mať do akcie vrátiť útočník J.T. Compher. Ten v októbri utrpel otras mozgu a je už k návratu blízko.

Ak by sa tak stalo, bola by to pre Daňa šanca, ako stráviť na ľade viac minút a popracovať na svojej hre priamo v zápasoch. Ak nie, opäť by bol v situácii ako vlani, keď viac zápasov presedel ako odohral.

V Colorade doteraz absolvoval osem bezbodových zápasov, pričom v priemere odohral 6 minút a 53 sekúnd na zápas. To je ešte menej ako mu vlani dal priestor Winnipeg. V 23 dueloch si pripísal dva góly a asistenciu, pričom odohral v priemere 7 minút a 11 sekúnd.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies