Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Kučerov o Nylanderovi: Urobil by som to isté

Už len deväť dní majú Maple Leafs a William Nylander na dohodu a žiadne pokroky sa nehlásia. Situácia je, samozrejme, dobre známa v celej NHL a vyjadril sa k nej aj hviezdny útočník Tampy Nikita Kučerov.

Ruský útočník čelil podobnej situácii ako Nylander pred ročníkom 2016/17, keď bol obmedzeným voľným hráčom po vypršaní nováčikovskej zmluvy. Rokovania sa natiahli natoľko, že vynechal tréningový kemp i prípravné zápasy. Nakoniec súhlasil s trojročnou zmluvou v hodnote 4,76 milióna dolárov ročne.

Nylander je na tom ešte horšie, keď okrem kempu a prípravy vynechal aj prvú štvrtinu sezóny. Už ho, navyše, tlačí čas, pretože ak nepodpíše kontrakt do 1. decembra, v NHL si v tejto sezóne už nezahrá.

Napriek tomu Kučerov tvrdí, že ak by čelil podobnej situácii ako pred dvoma rokmi v súčasnosti, možno by urobil to isté ako mladý Švéd.

„Urobil by som rovnakú vec. Neviem, čo sa práve teraz deje v Toronte, ale mať hráča ako je on by chcel každý tím,“ poznamenal Kučerov pre The Athletic. „Stále bude skvelým hráčom, skvelým tvorcom hry, skvelým strelcom. Každý má na neho svoj názor, ale čím skôr začne hrať, tým skôr to každému dokáže a bude sa hovoriť už len o hokeji. Ak si myslí, že je v práve, tak je to pre neho dobré.“

Obe strany, Toronto aj hráč, sa v úvode rokovaní prezentovali snahou podpísať dlhodobý kontrakt. Ako plynul čas, narastala pravdepodobnosť, že by mohol byť riešením aj kratší premosťovací kontrakt. Či sa vôbec nejaký stihne podpísať, uvidíme už v najbližších dňoch.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies